|
Kulak Zarı Çökmesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Ben_im ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21 Oca 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 75 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Oca 2023 Saat 15:30 |
Hocam merhaba, 5,5 yaşında bir kızım var. 2 gün önce boğaz ağrısı ile gittik beta için hızlı test yapıldı pozitif çıktı antibiyotik başladık. O muayenede kulak zarı çok kirli zarı göremiyorum diyince doktor Kbb götürdük bugün. Gittiğimiz doktor kulak zarında çökme var dedi. İlk kez duyduk. Kulak zarı çökmesini. Bu ne demek. Ne yapmalıyız? Kalıcı bir sorun teşkil eder mi? Şimdi birkaç test istendi onlar yapılsın çıksın ayrıca yazacağım. Ama aydınlatabilirseniz çok seviniriz.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118343 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu yasta; (+) OLMAZ! Bir sahtekarlik var.
Oldugunda: Ates+Agizda pis koku+Dili kaplayan PAS tabakasi + Bulanti/kusma olur. Bunlar olmadi ise, sahte rapor verdiler demektir. Bazi laboratuvarlarin elinde bu KIT lerden yok, sahtekarlik yapiyorlar. Kulak cokmesi ayri bir sahtekarlik! Kulak zarinda bir basinc farki oldugunda, cocuk agridan yeri-gogu yikar. Agri yoksa, sakin inanmayin VE SAKIN o yapacagi testlere de GITMEYIN. Sizi resmen dolandiracaklar. Bu sahtekarligi kasten, gozlerine kestirdikleri hastalara uyguluyorlar. Hic bir ise yaramayan bir cuval dolusu ilaclari veriyorlar ve her gittiginizde, "-Kulagi duzelmemis." diyorlar ve en sonunda siz ilaclardan bikip da, istenen kivama geldiginizde: "-Bakin goruyorsunuz ilaclarla duzelmiyor (halbuki hicbir sey yok) buyurun ameliyata diyorlar. Yerseniz! SAKIN bu sahtekarlarin bir daha semtlerine bile ugramayin! Bakin gorun, sizi nasil telefonlarla arayip, taciz edecekler! Hic kulak asmayin. Ilk sayfadaki yazarlar kismindan kulak ile ilgili 2 makaleyi okuyun. |
|
![]() |
|
Ben_im ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21 Oca 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 75 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam geniz et büyük dedi. Ama dikkate almıyoruz. Kulak içi basıncı teste göre sağ -207 sol -142 çıktı. Timpanogram tipi -B. Statik impesans 0,16 sağ 0,17 sol.
Damla ve çiğneme tableti verdi. Risonel diye bir burun damlası. Çiğneme tableti astım için verdi alakasını anlamadık. Başlamadık başlamayacağız. Tüp takma ve geniz eti ameliyatı yazılması gerekli dedi. Buna bu kadar hızlı karar veremeyiz diyip çıktık. Sizi 5 yıldır takip ediyorum. O sebeple dikkate bile almadım. Hiç ağrı olmadı, işitme kaybı var ise fark edilecek boyutta yok. İliadin burun damlası 5 gün yapsak faydasını görürü müyüz? Sıvı birikmesi mi bunu yapar? Ne yapabiliriz?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118343 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Anlamazsiniz tabii!! 2006'dan beri bu meshur TURK sahtekarligi devam ediyor. "O" adi Ilac firmasi 2006,
Kurban Bayrami tatilinde 300 doktoru Karayiplerde, 1 haftalik geziye goturdugunden beri hepsinin agiz sulari akiyor. Bir umit dunyasi diye her hastaya bu assagilik firmanin ilaclarini yaziyorlar.
Isitmesini cep telefonu ile kontrol edin, supheli bile bir durum varsa, 5gun Iliadin anlattigim gibi kullanin. Kulak ile ilgili makalelerimi okudunuz mu? Belli ki,okumamissiniz. Yoksa son soruyu sormazdiniz. |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam okudum, sadece kulak zarı çökmesi hayatımızda ilk kez duyduğumuz bir tanı oldu. Baya korktuk. Sağırlığa kadar gider dedi. Sıvı birikmesi var dese ben zaten hııı diyip çıkıyorum iliadin, sakız çiğneme ve balon şişirme ile tamamen sorun ortadan kalkıyor. Anladığım bu durum biz fark etmemişiz çok ilerlemiş. Kreş nedeni ile sürekli hastalık hali var muhtemelen anlamadık o sebeple. Ağrı da olmayınca bir sorun yok sandık.
İliadin 5 gün 2 şer damla devam yapacağız sonra başka bir doktora gidip sıvı durumunu kontrol ettireceğim.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
" Baya korktuk. Sağırlığa kadar gider dedi."
Palavra.. Hem yalan soyluyor, hem sizi korkutuyor. Kulak agrisi olmadigi surece, bu gibi hicbir palavraya kanmayin! Dikkat ediyorsaniz, ben ne zaman bu pustluklari ortaya cikarsa, hemen yenilerini uyduruyorlar!
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 07 Oca 2023 Saat 19:39 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|