Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kulak tupu
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumkulak tupu

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ufiye Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1
Mesajın Direkt Linki Konu: kulak tupu
    Gönderim Zamanı: 26 Ağu 2013 Saat 13:52
hocam merhabalar,

kizim 8 yasinda ve simdiye kadar bir kere 3 yasinda iken kulagindan iltihap cekildi ve iki kere olmak uzere 5 ve 7yasinda kulagina tup takildi. kulagi problemli oldugu icin ozellikle dikkat ediyoruz kisin cok fazla hastalanmiyor fakat birden bire isitme kaybi oluyor ve dedigim gibi iki kere bu problemi yasayarak kulagina tup takildi. Artik ameliyat ettirmek istemiyoruz ama tabi insan kime guveneceginide bilemiyor acikcasi. 3 gun once kizimin kulagi kanamaya basladi ve sehir disinda oldugumuz icin once ameliyat eden doktorunu aradik ve endiselenmemizi ve siprogut damla ile bir antibiyotik vermemizi soyledi. damlalari damlatirken kulak kanamaya devam ediyordu neyseki dun sona erdi. bugun istanbula donduk ve doktorundan randevu aldik fakat bu seferde diger kulagi kanamaya basladi...dedigim gibi randevu aldik fakat gitmeden once internette biraz arastirma yaparken sizin verdiginiz cevaplara rastladim ve bazi hastalarinizi ameliyata gerek kalmadan iyilestirdiginizi gordum. o yuzden sizede danismak istedim. Bu arada son ameliyatinda kizimin geniz eti ve bademcikleride alindi.

Cevabiniz icin simdiden tesekkur ederim.

Saygilarimla,

Asli Tezcan
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 119693
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Ağu 2013 Saat 20:30
Yapilan islerin hepsi; NAFILE islerdir. Eger daha ilk hastaliginda benim dediklerimi yapsa idiniz, bu maceralarin hicbirini yasamazdiniz. SAKIN kan gelen kulaga damla yapmayin, akintiyi tersine cevirirsiniz, dis kulaktaki kir ve mikroplari orta kulaga tasirsiniz. ISTE O ZAMAN HAKIKI PURULAN orta KULAK ILTIHABI BASLAR, 15 GUNDE BIR DOKTORA GITMENIZ BILE SIZI KURTARMAZ, 'ORTA KULAK" ICINDEKI KUCUK KEMIKLER ERIMEYE BASLAR, ve cok getirisi olan "Mikrosirurji" ameliyatlari SART olur.
SIMDILIK; sadece Iliadin ped damla her iki BURUN deligine gunde 2x2ser damla damlatin(5gun) sonrasinda Serum fiz 4 saatte bir (uykuda haric) 10'ar damla damlatin.
    BASKA HICBIR SEY GEREKMEZ...............
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.