|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Gasbsoy ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Oca 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 109 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Oca 2017 Saat 00:14 |
Merhabalar doktor bey. Oglum 7aylık. Doktor kontrolünde doktorumuz sag kulağının içini kulak kirinden göremediğini söyleyip damla yazmıştı. Ama ben sizi okuduğum kadarıyla kulağa damla damlatmanın iyi olmayacağını düşündüm ve damlayı kullanmadım. Ama oglum hemen hemen 1aydır son 2-3gündür daha fazla bir huysuzluk içerisinde. Eliyle sag kulagını kaşıyor . Saçını mı kaşımak istiyor algılayamadım. Sizce bu kulakla ilgili bi problemin habercisi olabilir mi yoksa diş falan çıkaracak olabilir mi? Şimdiden teşekkürler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118655 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sut disleri cikarken bir rahatsizlik vermez. Artik bu sual gunde 2 defa sorulur oldu!!!! KBB doktor'unun o kulagi temizlemesi gerekir bir zahmet!!!!.
|
|
![]() |
|
Gasbsoy ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Oca 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 109 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkürler doktor bey. Bize çocuk doktoru kulak kirinin giderilmesi için damla yazmıştı. O damlayı kullanalım mı? KBB doktoruna mı gidelim. Kusurumuza bakmayın
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118655 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
KBB'ye gidin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|