|
Kulak kızarıklığı damla |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Mdsonmez ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mar 2022 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 77 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: Dün Saat 05:54 |
Hocam selamlar, geçen gün atesli hastalık başlığıyla bir mesajı bırakmıştım. Sağolun cevap verdiniz, biz Kanada da yasiyoruz 3 yaşında ki kızımiz 2 güne yakın 39-40 ateş ile yattı. 3.gun halsizliği gitmiş 36.9 ile uyanmıştı. O günde önceden aldığımız bir doktor randevumuz vardı, gitmişken kulaklarını görsün, bir dinlesin rica ettik. Sağ kulakta kirmizilik var diyerek bir ciprofloxacin/dexamethasone kulak damlası ve damlan kullanılıp geçmez ise amoxcilin suspansiyon reçete etti. Ben sziden okuduğum kadarıyla bunun doğru bir şey olmadığını dusunuyorum ancak biz 3 gün hastalık sonrası çarşamba günü hafif öksürükle kreşe bıraktık. Bugün itibariyle tekrar 38.5 ateş ve halsizlik artı iyileşme göstergesi olan öksürük, dolu burun devam ediyor. Bu kulak damlasını kullanmayı dusunmuyorum. Bir damlalik alıp iliadin e yakın içerikli bir nasal spreyi kulakta kullanmalımıyım? Sanıyorum bu antibiyotik olayı sırf bizim ülkeye has bir şey değil, tabi ki o seviyede kortizonlu spreyler, nefesi açıcılar havalarda uçmuyor ama kendi doktorumuz olmaktan başka çare yok gibi. Eksik olmayın başımizdan, tesekkurler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119056 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN,SAKIN; kulak agrisi olmayan bir cocukta; "kulagi kizarik" soytariligina kanmayin.
SAKIN, agrili kulaga hicbir sey damlatmayin. Iliadin orada bulamazsiniz. Kulak agrisi OLURSA; Otrivine olabilir, spreyini damlalikli bir siseye bosaltip kullanin. O "doktor" hangi ulke orijinli, bir de onu arastirin!!
|
|
![]() |
|
Mdsonmez ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mar 2022 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 77 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Doktor Kazak sanırım hocam:), evet iliadin değil ama 0.05 hydrochloride içerikli herhangi bir nasal spreyi damlalığa koymayı düşündüm. Yani ne olursa olsun kulağa herhangi bir şey damlatılmayacak. Kulakta ağrı olursa ne yapacağız hocam peki? Özür dilerim anlayamadım
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119056 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kulak agrisi oldugunda, damlayi kullanacaksiniz.
Bugunden geriye giderek yazilarimi okuyun. Eski "Demirperde" doktorlarina ASLA guvenmeyin.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkür ederiz hocam. Artık bir başka doktor bakalım ama inanın çok zor. Pazar günü başlayan pazartesi 40 derece olan ateş gün içerisinde değişerek devam ediyor hocam. Sabah bir şeyi yok ama akşamları 38.5 ölçüyorum çarşambadan beridir. Bu kaç gün daha sürebilir hocam?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|