Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - KULAK KİRİ
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumKULAK KİRİ

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
sinan Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 12
Mesajın Direkt Linki Konu: KULAK KİRİ
    Gönderim Zamanı: 21 Haz 2013 Saat 14:14
hocam o glum  3 ay  10 gunluk,bugun  3 ay kontrolune goturdum,kılosu 7kg. boyu 68 cm,2 aylıkken 6,350 gr, 61 cm dı , dogum kılosu 3700 53 cm ıdı. doktor gelısımı gayet ıyı fazlası var eksıgı yok dedı. kalca cıkıklıgından suphelenıp rontgene verdı (3 aydan sonra ultrasonla bakılmıyomus) , sukur bısey cıkmadı, 4 gundur  kaka yapmıyodu daha oncede oluyodu  genelde  4,5 gunde yaptıgıda oluyodu  parmagına  jel surup poposuna soktu bayılıyodu aglamaktan, normaldır kabız degıl dedı. kulaklarına baktı kır bırıkmıs dedı GLISERIN dıye bı damla verdı ıkıser danla kulaklarına dok masaj yap dedı yumusasın. ben damla konusunda tereddute kaldım sız kulak ıcın bısey yapmayın dıye soylemıstınız eskı maıllerınızde,doktora da soledım bazı doktorlar kulak ıcın onermıyo dıye bozuldu bıraz ozamn ben ıyı doktor degılım dedı. ıstedıgın doktora sor kullan der sana dedı. yoksa kır bırıkır  orda dedı,gunde nekadar surede kullanayım dıye sordum omur boyu kullan dedı cok zararsızdır dedı. damlayıda aldım fızyosol uda kendım aldım burnuna damlattım sadece, neyapayım kulagı ıcın kullanayımmı  damlayı hocam. buarada sadece anne sutu verıyorum
Yukarı Dön
sinan Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Haz 2013 Saat 14:49
hocam bırde kemıklerı bıraz zayıf dedı  yarım saatle baslayıp 2 bucuk saate kadar cıplak gunesın altında tut dedı kafasını golgele vucudunu ver gunese dedı 

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119693
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Haz 2013 Saat 19:58
1- Erkeklerde kalça çıkığı olmuyor.
2- 3 aylık bir bebek, 5-7 günde bir bile kaka yapabilir. Kabız diyebilmek için geçen süre değil, yaptığı kakanın taş gibi sert olması gerekirdi. Benim "yenidoğan bebeğin " özellikleri ile ilgili yazıları okumuş olsa idiniz, oğlunuz o parmağı yemezdi.. Sakın kurcalamayın. şimdiki doktorlar, sadece hastalıkları biliyorlar ( o da şüpheli ya) ama normal bebek davranışlarını hiç bilmiyorlar. Çocuğunuzu böyle "parmak canavarlarından" korumak için çoook okumanız gerekli, çoook..
3- Sakın kulağına damla yapmayın, doğru dürüst bir KBB doktoruna gidin.
4- Multı-Tabs damla; günde 1ml verin, yeterli olur. 3 aylık bebek "güneş banyosu" yapamaz.. Saçmalık.
Yukarı Dön
sinan Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Haz 2013 Saat 20:31
Hocam kabizlik sikayetinden dolayi gitnmemistim yazilarinizi hep okuyorum 4-5 gun yapmasa sorun olmaz biliyorum ama kasla goz arasinda o sekilde mudahale etti doktor bende cok sasirdim,kullanmicam kulak damlasini,yurtdisinda oturuyorum 10 gun sonra evime gidicem kendi doktorunada bi gosteririm yine kir birikmis damla kullan derse kbb doktoruna goturucem , doktora gitmekten korkar oldum 40 tane sey soyluyolar
Yukarı Dön
sinan Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Haz 2013 Saat 20:33
Birde d3 vitamini kullaniyorum multi tab sa geceyimmi hocam
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119693
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Haz 2013 Saat 09:24
MutliTabs'da, Dvit3'den farklı olarak, A ve C vitaminleri vardır. Dvit3: 5damla/gün, MultiTabs: 1ml/gün verilecek. Tercih sizin.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.