Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - KULAK KAŞINTISI (ACİL !!)
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumKULAK KAŞINTISI (ACİL !!)

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
zeynepalifadime Açılır Kutu Gör
Üye
Üye


Kayıt Tarihi: 15 Mar 2008
Konum: İstanbul
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 31
Mesajın Direkt Linki Konu: KULAK KAŞINTISI (ACİL !!)
    Gönderim Zamanı: 09 Eyl 2008 Saat 13:18
merhaba hocam
kızım zeynep 8.5 aylık 2 aydır sürekli eli kulağında ve kulak deliğine başparmağını sokup inanılmaz bir hırsla kaşıyor.KBB doktoruna götürdüm,kulağında kir olduğunu söyledi ve gliserin verdi.Damlatıyorum fakat halen kulağını kaşıyor ve bu kaşıntı da sinirlendiriyor onu kulağını pamuklu çubukla kaşıdığımda çok rahatlıyor.Ne yapabilirim neden olabilir bu kaşıntı ve kulak kiri neden olmuştur ?
Ayırca yürüteç almak istiyorum uygunmu ? Yürümesini kolaylaştırırmı henüz emeklemiyor.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman


Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 119567
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Eyl 2008 Saat 13:53
Kulağındaki kirin çıkarılması gereklidir. Gliserinle belki 10 günde filan erir.Kulak kiri yapısal bir durumdur. İçeriye giren yabancı cisimleri defetmek için bünye tarafından yapılır, siz kurcaladıkça daha fazla uyarıldığından ,daha fazla kir oluşur.
Yürüteç şart bir araç değildir, para verip aldığınıza değmez, bir yerden hediye gelirse kullanmanızda bir sakınca yoktur, zaten sizinkide 1 aydan fazla kullanmayacak.
Hayır, yürümesini geliştirmez.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

  | İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.