Kulak icin genel bilgi |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |
Cocuklarimicin
Üye Kayıt Tarihi: 24 Eki 2024 Konum: Kahramanmaras Durum: Aktif Değil Puanlar: 17 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Cocuklarimicin
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 31 Eki 2024 Saat 00:15 |
Hocam beş yaşında oğlum için yazıyorum daha önce de yazmıştım size sürekli burun akıntısı olduğunu. Burun akintisinin akabinde kulak ağrısı yaşıyoruz.su anda da kulağının çok ağrıdığını söyledi calpol verdim yatırdım illiadine başlayacağım.yalniz eski yazılarınızı okudum bactrim ve ibufen adında bi ilaçtan bahşedilmiş..hangi durumda sadece illiadin hangi durumda diğer ilaçları da kullanmalıyım yardımcı olursanız sevinirim
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 116924 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
|
Kulak ağrısı olduğunda, SADECE İliadin damla tarif ettiğim gibi kullanın.
Ağrı devam ederse, ilaveten İbufen veya benzerlerini kullanın. Bactrim: Kulak ağrısı+Ateş olursa İliadin'e ek olarak kullanın.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 31 Eki 2024 Saat 09:48 |
|
Cocuklarimicin
Üye Kayıt Tarihi: 24 Eki 2024 Konum: Kahramanmaras Durum: Aktif Değil Puanlar: 17 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Cocuklarimicin
|
Hocam illiadin beş gün kullandık kulak ağrısı geçti çok şükür. Akabinde de karnım ağrıyor demeye başladı ve uykudan uyandı uyanır uyanmaz kustu.bir kez oldu.simdi de yüksek ateşi var başım çok ağrıyor diyor..burun akıntısı yok artik.ne yapmalıyız
|
|
Dr.KadirTugcu
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
|
Sakın ilaç kullanmayın, ateş/ağrı kesici bile vermeyin.
Kendiliğinden çok daha çabuk düzelir.
|
|
Cocuklarimicin
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Cocuklarimicin
|
Hocam şimdi de vücudunda yoğun bi kızarıklık ve kaşıntı var.geceden beri uyuyamadı hiç.simdi okula gitmişti öğretmeni alın isterseniz duramıyor dedi.bu kaşıntı nedir neden olabilir.illiadin dışında bi kez de calpol vermiştim.yeni birsey yemedi biseye dokunmadı neden olabilir sizce ne yapmalıyız
|
|
Dr.KadirTugcu
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
|
Resim gönderin
|
|
Cocuklarimicin
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Cocuklarimicin
|
Hocam farklı yöntemlerle deniyorum fotoğraf yüklenmiyor.size nasıl ulaşabilirim.cok uğraştım olmadi
Düzenleyen Cocuklarimicin - 18 Dakika önce Saat 12:40 |
|
Cocuklarimicin
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Cocuklarimicin
|
hocam resim gönderemiyorum gecersiz nesne uyarısı veriyor veya hic yukleyemiyorum mail adresi olsa ordan gönderirdim resim
Düzenleyen Cocuklarimicin - 19 Dakika önce Saat 12:39 |
|
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|