|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
nerbag ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Mar 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 28 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Ara 2016 Saat 15:36 |
Hocam öncelikle Allah sizden razı olsun demeden geçemeyeceğim. Allah'ta sizin yüzünüzü guldursun hep. Hocam 7 yaşındaki oğlum 4 haftadır ara ara kulak Ağrısı çekiyor. Bir gece ağlayarak uyanıyor. Agri kesici tek doz kullaninca geçiyor. Aradan iki üç gün geçince tekrar ağrı oluyor. Bazen kendiliğinden geçiyor. Iliadin ve serum fiz. Dediginiz şekilde sürekli kullaniyorum. Havuza gidiyor. Kulaklarını iyi kapatmaya çalışıyorum fakat yine de islanabiliyor. 1) yuzmeye gitmesini biraktiralim mi? 2) kirde var gibi iliadin ve serum fiz. Ek olarak gliserin kulağa damlatim mı? 3) akıntı yok hafif isitme kaybı var. Bactrim baslayalim mı?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118649 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kulak yolunda "KIR" olabilir. Bir KBB doktoru gorsun, kir varsa temizlenmesi gerekir. KBB doktoru sonra; "kulaklar kizarik" deyip, bir cuval ilac yazacak, onlari almayin, sonucu yazin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|