- Kulak Arkası - |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
UmmuEymen
Üye Kayıt Tarihi: 07 Şub 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 65 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı UmmuEymen
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 18 Nis 2014 Saat 12:56 |
Hocam merhaba;
Oğlum 4,5 yaşında. Doğduğundan beri her iki kulak arkası eklediğim resim şeklinde. Kortizonlu kremler verdi doktorumuz, kullanırken geçiyor fakat kremi kestikten bir süre sonra eski haline dönüyor. Uzun süredir de kullanmıyorum krem, hem kortizonlu hem de tekrarlıyor olması sebebiyle. Sizin öneriniz nedir? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Önceki maillere baktım fakat bizimki gibi bir hadise göremedim. Şimdiden çok teşekkür ederim. Düzenleyen UmmuEymen - 18 Nis 2014 Saat 13:10 |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118093 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
|
Bir cins; ATOPIK EGZEMADIR..
Dogru, uzun surer.. Bu sebeple, ciltten emilimi olmayan; "Ultralan pomat" gibi, Fluoro-kortizon grubu kremleri kullanmaniz tercih edilir.. Bilhaasa; Prednisolon ve Perdison grubu kortizonlardan uzak durulmasi gereklidir.. |
|
UmmuEymen
Üye Kayıt Tarihi: 07 Şub 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 65 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı UmmuEymen
|
Teşekkür ederim hocam. Evde ultralan krem var. Pomattan farklı mıdır? Kullanabilir miyiz? Bir de günde kaç kez ve ne kadar süre kullanalım?
İyi çalışmalar dilerim.
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118093 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
|
Pomat:Kuru -pullu zeminlere.
Krem : Sulu zeminlere surulur.. GUNDE: 2x1 surmeniz yeterlidir. |
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|