Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kulak alti lenf bezlerinde şişlik
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumkulak alti lenf bezlerinde şişlik

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
cloves Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 26
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı cloves Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: kulak alti lenf bezlerinde şişlik
    Gönderim Zamanı: 29 Oca 2015 Saat 17:38
Merhaba doktor bey kızım 6 yaşında 33kg 128cm.dün kulak altında şişlik farkettik.kabakulaktan şüphelendik bugün dr goturduk çocuk hastanesine. Dr kan tahlili ve ultrason istedi,crp 118, wbc. 12.13 çıktı.sol lenf 37 mm,sag 36mm ölçüldü.dr şurup işe yaramaz igne yada hastaneye yatis yapicaz dedi ve 10 tane en....xia verdi.boğaza bakarak sinuzit teshisi konabilir mi,?yaklaşık 15_20 gündür burun akintisi devam ediyor.öksürük de vardi balli limon ve illiadin vermistim.sinuzit için bir tedavi onerebilirmisiniz.?iğneler icin cevabınızi bekliyorum.şimdid3n.teşekkürler 
Yukarı Dön
cloves Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 26
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı cloves Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Oca 2015 Saat 01:15
Hocam yanıt gelmeyince iğnenin 1.sini yaptırdık.akşam kulaginin da agridigini söyledi.ateşi de var , dili beyaz, hiçbirşey yemiyor (yaklaşık 20 gündür istahsiz ,son 2 gundur sadece 1 brd sut 2kasik yemek falan yiyor)  .Ne yapmamizi önerirsiniz .
???
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119716
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Oca 2015 Saat 03:52
Aceleniz neydi??? Atlimi kovaliyor!!
Normal bir lenf bezi.. Tahliller ve US'da ne oluyor!! Resmen soyguncu bu namussuzlar..
Ama bunlar hep, benim yazilarimi okumadiginiz icin oluyor..
Tek basina, deri altinda, bilya gibi hareketli bezeler, normal "Lenf Nodulleridir" HICBIR SEY YAPILMAZ..
Namussuz birde Igne verdi ha!!! Bunlar bir olustumu. 2-3 aydan evvel kuculmezler. 10 tane degil, 100 tane igne yapsaniz hicbir kuculme olmayacak...
Cocuk sadece Grip geciriyor.. Sadece benim Grip icin anlattiklarimi uygulayin.
Kulak agrisi oldugunda, Serum Fiz'i birakin, Iliadin DAMLA; Gunde:2x2'ser damla her iki BURUNA damlatin(3 gun)

Cok okumaniz lazim, yoksa bu yediginiz kazik, son kazik olmayacak..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.