|
Kulak akıntısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Yazar | |
Busra06 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Oca 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 16 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam kulaktaki akıntı yastığı ıslatacak kadar oldu ve çok yoğundu ateş sonrası oldu ateş olduğu günler çok ağladı ama şimdi ateş yok 3gündür çok keyifli normal hayatına döndü
|
|
![]() |
|
matematik32 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ara 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı matematik32
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba benim kızımda aynı şekilde kulak zarı delindi.10 gün akıntı oldu.çok kötüydü.kadir hocamız sayesinde sabrettik.kulağına su kaçırmadık ve 5 gün iliadin kurala uygun damlattık. Sonra akıntı geçti duyması biraz geç düzeldi.Fikir vermesi açısından paylaştım. geçmiş olsun.
|
|
![]() |
|
Busra06 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Oca 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 16 |
Çok teşekkür ederim ne kadar sürede düzeldi acaba
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 119169 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Sahistan sahisa degisir. Kimisinde 1 gunde duzelme olur, kimisinde 3-4 gun alabilir.
Muhim olan benim anlattiklarim disinda SAKIN baska bir sey uygulamayin. Hele,hele ASLA o kulaga bir sey damlatmayin.
|
|
![]() |
|
Tamam hocam çok teşekkür ederim iyiki varsınız ne kadar teşekkür etsem azdır eğer bu bilgiler olmasaydı biz bitmiştik nasıl bu kadar vicdansız olabiliyolar bütün bu zararları bile bile masum çocuklarımızı bitiriyolar ne için para uğruna özellikle sordum kbb doktoruna zar delik mi diye hayır deĝil dedi sizin yazdıklarınızdan aklımda kaldı tekrar başka doktora götürünce anladım
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 119169 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Devir degisti!!
Kenan Evren'den sonra doktor kalitesi her yil daha da kotuye gitti. Hem calisma sartlarini zorlastirip, hem maddi imkanlari kisarlarsa, hele hele, bilhassa devlet elini doktorlarin cebinden cekmedigi surece, bundan sonra da kaliteli doktor beklemeyin. Enfazla; Cocuk, KBB, Allerji, branslarinda olan yozlasma, giderek Cerrahi branslara bulastiginda o zaman felaket olacak. |
|
![]() |
|
Evet hocam malesef
Bi sorum daha olacaktı hocam benim büyük kızıma allerjik astım tanısı kondu oğlum ve bendede var hepimizde aynı kedi köpek polen allerjisi Biz ama birebir yaşıyoruz allerjileri kediyle köpekle temasta su gibi burun akıntısı bildiginiz nezle gibi oluyolar polen de aynı şekilde gözleri kızarıp şişiyor Koruyucu tedavi başladılar kortizonlu spreyler turuncu olan ben kullanmadım sadece çok sıkıştığında ventolin veriyorum bricany i yeni okudum ògrendim Atak esnasında ventolin yerine onu versem yeterli olur mu onu nasıl kullanmalıyım 6yaş kız çocuğu19kilo malesef acilde bebekliginden bu yana çok fazla hava aldı ve kortizon aldı keske daha önce karşıma çıksaydı bu sayfa hocam hiç birini kabul etmezdim
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bunca seneden beri sizlerden birine bile; Grip tanisi konuldu mu??
SAKIN o ilaclari kullanmayin. Eger hakikaten "allerjik" bir durum varsa, Gunde 1 defa Zyrtec almaniz yeterli olur. Eger, Zyrtec ile 2-3 gunde iyilesme olmazsa, grip demektir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|