|
Kulak akıntısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
Busra06 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Oca 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 16 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Şub 2025 Saat 00:26 |
Hocam grip sonrası yüksek ateşle gitmiştik hastaneye kulak kızarık deyip antibiyotik vermişti doktor yazılarınızdan okuduğum kadarıyla hiçbir işe yaramayacağını ögrensim ve kullanmadım bugün akşam kulaktan sarı akıntı başladı ve illadin damla başladım burnuna tarif ettiğiniz gibi damlattım merak ettiğim şu kulak zarı delindiyse kendiliğinden bu damlayla geçer mi tekrar doktora götürmek istemiyorum beni çok tedirgin ediyo ne kadar zaman sonra kulak zarının onarıldığını anlamak için kontrole götürmeliyim kulak zarı delikse banyoda tıkaç kullanmam gerekir mi
|
|
![]() |
|
Busra06 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Oca 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 16 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam kulak enfeksiyonu tedavi edilmezse beyine ulaşır ve menenjite sebep olur diyor doktor bu durumda çok korkuyorum akıntı çok fazla sarı su şeklinde illadine ve serum fiZyolojige devam ediyorum bu durumda bactrim kullanmam gerekir mi 2 yaş 13 kilo bebeğim
|
|
![]() |
|
Hocam kulak zarı delindiginde işitme kaybı olur ve kemikler eriyerek sağırlığa gider yazmızsınız inanın günlerdir formları ve yazılarınızdan okuyorum zar kendi kendini tedavi edemez mi kapansa bile tekrar etme olasılıĝı var mı böyle bi durumda tekrarlamaması icin ne yapmalıyım çünkü gribal enfeksiyonlardan sonra tekrarlıyor diye okumustum
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119070 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
"kulak zarı delindiginde işitme kaybı olur ve kemikler eriyerek sağırlığa gider yazmızsınız "
Boyle bir sey YAZMADIM!!! Once bu sekilde (seffaf su seklinde) kulak akintisi olacak. Turk doktor akli ile o kulaga damlalar damlatilacak. Bunun sonucunda; kulakta "Purulan Otit" olusak. Aylarca, hatta senelerce bu "cerehat" akintili kulak tedavi edilmeyecek. Once orta kulak boslugu cevresindeki yumusak doku eriyecek, Aylar sonra; kemik dokusu eriyecek, Cerahat beyin zarlarina erisecek; iste o zaman "Otojenik Beyin absesi" olusur. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 12 Şub 2025 Saat 20:30 |
|
![]() |
|
Özür dilerim hocam dikkatli okuyamadım algılayamadım ben direk sonuca odaklandım sanırım birde illadin damla deyince eczacı çocuklar için olaninı vermis otrivine pediatrik bunu kullansak olur mu yoksa illadin 0.05 olanı mı kullanmalıyız
|
|
![]() |
|
Hocam bugun Kulak burun bogaz doktoruna götürdüm kulak zarında delik yok kulakta enfeksiyon var dedi ve 2tane antibiyotikli damla yazdı dekort ve siprogut kullanmıyorum illadin damlaya devam ediyorum bugun 2. Gün sıvı bitene kadar mı kullanmam gerek 5güne tamamlasam olur mu
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119070 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN kulaga hicbir sey damlatmayin!!
Agri olmadan, kulak zari DELINEMEZ!! Agri olursa,; sirt ustu damlatilacagi icin, Spreyler bir ise yaramazlar. Sprey aldiniz ise, onu damlalikli bir siseye bosaltip kullanin. |
|
![]() |
|
Hocam ağrı çok oldu 5gün boyunca çok ağladı kucağımdan inmedi diş patlatma döneminde oldugu için ben o yuzden agladigini düsündüm daha sonra 2gün yüksek ateş oldu ertesi gün kulaktan sıvı gelmeye başladı ben o gün illadin damlayı okudum ve o gün uygulamaya başladım yarın son gününüz kulak burun bogazdaki doktora güvenemedim ve sağlık ocağındaki guvendigin doktora götürdüm kulaga bakar bakmaz zar delinmis dedi zaten delinmese akmazdı dedi sakın hic bisey damlatma diye ekledi diger antibiyotiklerden yaziyordu ben istemedim ve bactrim yazdırdım başla derseniz başlarım hocam illadine devam ediyorum ekstra serum fizyolojik kullanıyorun
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|