|
Kulak agrisi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Sağlıklı nesil .. ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mar 2023 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 229 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Sağlıklı nesil ..
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Saat 40 Dakika önce Saat 08:18 |
Merhaba kolay gelsin kadir hocam beş yaş çocukta gece aniden kulak ağrısı başladıdoktor oksibor damla verdi ayakta dururken daha çok agridigini ama yatsrkende agridigini söyledi üç gün o damlayı kullandım ve augmentin verdi sonra ağrılar tekrar başladı on gün sonra doktor atopix damla verdi fakat sola sıktım sağ ağrımaya başladı ağrıları çok oluyor ne yapmalıyım :/ serum fizyolojik sıktım burnuna geçen gunkunun ondan olduğunu söylüyor sıkarken kulağı agrimis :/ naptım benmi birşey yaptım yanlışlıkla bilmiyorum
Düzenleyen Sağlıklı nesil .. - 23 Saat 36 Dakika önce Saat 08:22 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119458 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Buyuk hata yaptiniz!!!
1- O salak doktora inanip, agriyan kulaga damla yaptiniz!! 2- Agriyan bir kulaga ASLA damla yapilmaz! 3- Kulak agrisi; Oztaki borusu kapandigi icin, Orta Kulakta olusan sivinin akamayip, kulakta birikmesi ve zara basinc yapip agriya sebep olmasi dir. Bunun sonucunda, damla yapilan kulaktaki zar delinirse, dis kulaktaki butun mikroplar ve pislikler, orta kulaga gecer ve "Purulan Otit" denilen bir durum olusur!! Bunun tedavisi de son derecede zordur! VE KBB doktorlarinin en buyuk gecim kaynaklarindan biridir!!!! Yazilarimi OKUYUN!!! Insallah, bu safhada zar delinmemis olsun. Delinirse araz; kulaktan akintinin gelmesi seklindedir. Bunlar hep; onceki yazilarimi okumadiginiz icin basiniza geliyor! Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 12 Saat 28 Dakika önce Saat 19:30 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|