Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kulak agrisi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kulak agrisi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Zorannelik Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 309
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Zorannelik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Kulak agrisi
    Gönderim Zamanı: 17 Ara 2023 Saat 08:51
Hocam merhaba. 2013 doğumlu kızımın grip olmadan kulak ağrısı başladı. Belki de burun akintisi burun tıkanıklığı vardır grip arkasindan gelen kulak ağrısıdır bu da diyerek tarif ettiğiniz gibip illiadin başladım akşam ağrısı gecmeyince dolven verdim. Dolven etki edince uyudu. Sabah ağrı kesicinin etkisi geçince kulağım diye bağırmaya ağlamaya başladı yine. 

Daha önceki kulak ağrılarımiz hem grip sonrası olurdu hem de illiadin etki ettikten sonra sabahına bu kadar ağrı olmazdi. Başka bir şey olma durumu var mı acaba?
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Zorannelik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Ara 2023 Saat 12:39
İlliadini tarif ettiğiniz şekilde her iki burun deligine 4er damla damlattim çünkü sizin söylediğiniz illiadini bulamayıp illiadin merck %0,025 olanı kullanıyoruz. Ağrı kesici vermedigim zamanlarda kulaklarını tutup bağırarak ağlıyor.  Müsaadenizle 3 sorum olacak.
1)İlliadini sabah akşam yerine sabah öğlen akşam şeklinde kullanabilir miyiz? 
2) İlliadin kullandığımız halde agrinin geçmemesi agri kesiciyle ağrıyı bastirmamiz dogru mu?
3)Genlde agri illiadini kullandıktan 1 saat sonra filan geçerdi, 2 gün boyunca İlliadin kullanmamıza ragmen ağrısı bu şekilde devam ederse ne yapmamız gerekiyor?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119744
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (1) Teşekkürler(1)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Ara 2023 Saat 20:22
Gunde:2x1 ne sekilde olursa kullanin..,
Kullanirken MUTLAKA, benim anlattigim gibi uygulayin. 
Ayakta uygulamayin! 
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Zorannelik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Ara 2023 Saat 21:43
Teşekkürler sayın hocam.ellerinizden öperim. Hayır anlattiginiz gibi kullanıyoruz. Yatar vaziyette baş biraz geriye doğru damlattim tarafina 5dakika yatarak bekliyor. 

Daha önce 2*2 şeklinde söylediğiniz için o şekilde kullanıyorduk biz. Bu ürün %0.025 olduğu için 4 damla damlatabilecrgimizi söylemiştiniz daha önce o yüzden Sabah uyanınca bir de  akşam yatmadan önce 4 damla şeklinde kullanıyorduk sayın hocam.

Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Zorannelik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ara 2023 Saat 18:26
2 günü devirdik ama kulak ağrısı şiddetli olmasa da devam ediyor sayın hocam. Bugün ateşi de var baş ağrısı var çok halsiz. Bir de burnum tıkalı gibi burnumdan nefes alamıyorum ağzımdan da çok az nefes alabiliyorum yetmiyor diyor. 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119744
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ara 2023 Saat 19:41
Sadece Iliadin damlaya devam edin. Ates dusurmeyin. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.