Kulak ağrısı sonrası akıntı |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Umay Umay
Üye Kayıt Tarihi: 20 Nis 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Umay Umay
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 03 Oca 2025 Saat 08:53 |
Kadir Hocam merhaba, grip sonunda başlayan kulak ağrısı ateş de yaptı, illiadin damla kullandık sizin tarifiniz gibi, daha önce de olmuştu illiadin sonrası rahatladı, ama bu sefer üçüncü gün dışarıya akıntı sonrası ağrı rahatladı ama yazınızı okuyunca anladım ki kulak zarı delindi, zardaki deliğin muayene edilmesi gerekir mi? Fıs diye ses geliyor diyor bu sefer de bu rahatsızlık veriyor, biraz zaman mı gerekir yoksa önemli midir?
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118227 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
|
SAKIN bir yerlere gitmeyin. Kulağa damla yapılmadığı sürece, kulak zarı kendisini tamir eder.
Sakın Türk doktor aklı ile kulağa bir şeyler damlatmayın. Yazılarımı okuyun.
|
|
Umay Umay
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Umay Umay
|
Teşekkür ederim hocam, kızım 11 yaşında sizinle büyüttüm Allah razı olsun, daha hiç antibiyotik içmedi,ne zaman gerektiğini sizden öğrendim çünkü,içtiğimiz ates düşürücü de sayılıdır, yolumuza aydınlık oldunuz.
|
|
Umay Umay
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Umay Umay
|
Tekrardan merhaba Kadir Hocam, kızımın kulağında akıntı başlayınca burnuna illiadin damlatmayı bıraktım doğru mu yaptım acaba, çünkü akıntıyla birlikte ağrısı azaldı fakat yinede devam ediyor, akıntı ilkin yeşil ve koyuydu şimdi şeffaf renkli bir akıntıya döndü bu ağrı ve akıntı ne kadar sürer, sabah akşam ibuprofen veriyorum.
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118227 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
|
Mutlaka 5 gün kullanın
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|