|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Yazar | |
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118000 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bactrim kullanin. Doz icin icini okuyun. (yas veya kilo yazmamissiniz).
Iliadin'i 3 gun kullanin. Bunun icin KBB'ye gitmenize gerek yok. Okumaya devam edin. |
|
![]() |
|
aysegnc ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26 Şub 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 134 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam kız çocugu yaş 3,5, boy 99-100cm, Kg tam olarak bilmiyorum en son 14kg du.
Bactrim aldım bir ölcek verdim ama kulağı halen akıyor ve yoğun akıyor. Düzenleyen aysegnc - 08 May 2014 Saat 18:23 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118000 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
5 gun; Iliadin damlayi kullanin.
Bactrim surup: gunde:2x1.5 olcek, 5 gun verin. Kulaktaki akintiyi silin ve baska bir sey yapmayin... SAKIN; kulaga bir sey damlatmayin. |
|
![]() |
|
aysegnc ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26 Şub 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 134 |
Hocam dediğiniz gibi bactrim ve iliadini kullandım bugün 5. ve son günümüz.
2 gündür kulağım kaşınıyor diyordu bende iyileştiğine işaret diye okudum eski maillerden fakat bu akşam ağrıyor dedi ve ben ne kadar itiraz ettiysemde parmayağıyla kulağını kaşımasına engel olamadım. Çocuk anne kulağın ağrıyor ama dr a gitmek istemiyorum diyor. Kızımın ağrı eşiği çok yüksek öyle olur olmaz şeylere ağrıyor demez ve ağlamaz. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bir gun dahi; Iliadin'e ara verdiniz ise, tekrar Iliadin'e baslayin.
BUTUN hadise; Oztaki borusunun acik veya kapali olmasinda. Iliadin, Oztaki borusunu acmaya yariyor... Baskada HICBIR ilaca gerek yoktur, daha kotu olur. |
|
![]() |
|
yok hocam çok dikkat ettim hiç ara vermedim. Yarın serumfizyolojikle devam edicem 1hafta kadarda onu kullanmaya devam edeyim değilmi?
bu arada tekrardan grip oluyor galiba burnu tekrardan akmaya başladı
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
3 gun Iliadin kullandiktan SONRA, 1 gun dahi ara verdi iseniz ve "Kulak agrisi" oldu ise, tekrar Iliadin baslayabilirsiniz demek istedim...
3 gun Iliadin kullandiktan SONRA, agri olmuyorsa, 1 hafta Serum Fiz kullanacaksiniz... Eski mailleri biraz daha dikkatli okuyun. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|