Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kulak ağrısı (hocam çok acil lütfen)
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumkulak ağrısı (hocam çok acil lütfen)

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 117990
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 May 2014 Saat 22:44
Hicbir sakinca yoktur... Yeterki, siz "kasten", basini egip; kulagina su dokmeyin.
Yukarı Dön
aysegnc Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 134
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı aysegnc Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 May 2014 Saat 23:42
Hocam panikten size sormayı unuttum. Görümcemin kızı 4aylık gözleri çapaklandi tobrased kullandı 5. günü kullanmayı unutmuş ve çocugun gözleri tekrardan çapaklanmış. Şimdi bugün 6.gün tekrardan 5gün kullanayımmı yoksa bir gün daha kullanıp bırakayımmı diye sormamı rica etmişti. Tekrardan 5gün kullanmak çocuğun gözlerine zarar verirmi diye endişeleniyor.
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 May 2014 Saat 02:29
Tekrar 5 gun kullanilacak.
Yukarı Dön
aysegnc Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı aysegnc Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 May 2014 Saat 21:26
Hocam kızımın kulağı ara ara halen çok yoğun olmasada akmaya devam ediyor. Otrivine kullanıyorum serum fizyolojikle birlikte. Siz bir kaç saat içinde kulak zarı kendini tamir eder demiştiniz ama akması normalmi?
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 May 2014 Saat 22:29
Otrivine, Serum Fiz ile birlikte kullanilmaz, etkisi azalir. 3 gun;gunde, 2x1 kullanin, sonra Serum Fiz: gunde 5-6sefer, 10'ar damla damlatin. Eski mailleri okuyun.
Oztaki borusu CALISIYOR ISE; kendini tamir eder. Oztaki borusu calismiyorsa, kapali ise; O,Orta Kulak salgisi akamaz, birikir ve tekrar zari delerek disari akar.
Yukarı Dön
aysegnc Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı aysegnc Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 May 2014 Saat 19:14
Hocam kızımın ağrısı sızısı yok ama akıntı devam ediyor gece gene çok yoğun akmış yastığı ve sacları hep akıntıydı acık sarı renginde. Gün içinde tekrardan yoğun olmasada akıntı oluyor. Otrivine yi dikkatli kullanıyorum ama faydası olmuyor galiba. Yada benmi yanlış birşey yapıyorum acaba. Akşam babası gelsin acile götürmeyi düşünüyorum. Nelere dikkat etmeliyim dr ne derse itiraz edeyim? 1-2saate zar kendi kendini tamir eder dediniz ama bizimki halen akıyor. Bende akıntı geldikce panik oluyorum
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 May 2014 Saat 19:20
Spreyler bazen uc kisimdaki;"Havayi" sikarlar, ilac hic gitmez. Siz Iliadin DAMLA kullanin. Eski mailleri mutlaka okuyun.
Yukarı Dön
aysegnc Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı aysegnc Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 May 2014 Saat 03:17
Hocam akşam babası gelmeden uyuduğu için dr a götüremedim. Maillerinizi okuyorum iki gündür ve bir kaç sorum olucak.
kulaktan akıntı gelen durumların beraberinde ağızda koku varsa antibiyotık gerekir demişsiniz bizimde ağzımızda koku var.
Kulaktan akıntı halen akıntı devam ettiğine göre bizim zarımız kendi kendini tamir edemdiğini düşünüyorum. siz zar kendini tamir edemediği durumlarda kulaktan gelen sıvının mikrop kapamamsı için antibiyotik gerekebilir demişsiniz bu bizim içinde geçerlimidir. 
Akşam İliadin aldirdim ve onu kullaniyorum bu akıntı insallah hemen geçer, bu durumda ben iliadini 3gün devam edeyimmi yoksa öncesinde otrivine kullandiğim için ne kadar zaman kullanayim?
Hocam sorularımla sizi sıkıp bunaltıyorsam affınıza sığınıryorum endişeli bir anne olaraktan ve güvenebildiğim tek Dr siz olmanızdan beni anlayışla karşılayacağınızı umud ediyorum. 
Gerçekten ama gerçekten allah sizden razı olsun. Önerebileceğiniz KBB Dr u varmı
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.