| Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
dturker83
Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 33
|
Konu: kulağa tüp takılması Gönderim Zamanı: 08 Mar 2012 Saat 22:32 |
|
merhaba hocam daha öncede yazmıştım size.7 yaşındaki oğlumun uzun zamandan beri orta kulak iltihabıyla ugraşıyoruz.bugün kontrolümüz vardı.doktor sol kulağında çok aşırı olmak üzere 2 kulaktada sıvı birikmesi hala devam ediyor dedi.çok antibiyotik kullandıgımız için bu sefer antibiyotik yazmıcam dedi.aynı zamanda burun ve boğazınada bakarak çok allerjik bir tablo oldugunu söyledi singular 5 mg çiğneme tableti zyrtec nassacort sprey verdi. günde 1 saat sakız çiğnicek ve 50 kezde balon şişirecek dedi 20 gün sonrada düzelme olmazsa kulaklara tüp takıcaz dedi geceleri horlaması ve ağzı açıkta uyudugu için geniz eti ve bademcikleri 3 ünüde birden tek seferde halledicez dedi biz şimdi ne yapmalıyız hocam çok korkuyorum 7 yaşında 20 kilo ,zayıfda bir bünyesi var,bunları kaldırabilirmi,çok endişeliyim sizin fikirleriniz çok önemli hocam şimdiden çok teşekkürler
|
|
Dilek Türker
|
 |
dturker83
Üye
|
Gönderim Zamanı: 08 Mar 2012 Saat 22:35 |
|
bu arada ben yaklaşiık 15 gündür cold mix ve ballı limona devam ediyorum hocam
|
|
Dilek Türker
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
Puanlar: 119583
|
Gönderim Zamanı: 09 Mar 2012 Saat 00:49 |
|
3 gun; Iliadin ped. damlayi; gunde 2x2 ser damla her iki burun deligine damlatin. Sonrada 4 saatte bir (uyku haric) serum fiz. 10'ar damla, 1 hafta damlatin. Baska hicbir ilac kullanmayin. O ilaclar yuzunden bu hale geldiniz, eski mailleri okuyun. Tabii bu arada; limonlu bal ve ColdMix'e devam edeceksiniz.
|
 |
dturker83
Üye
|
Gönderim Zamanı: 09 Mar 2012 Saat 03:28 |
|
peki hocam dediklerinizi yapıcam.hocam bu geniz eti problemini nasıl halledebiliriz.geceleri çok yıkanıyor,nefesi kesiliyor,çok kötü uyuyor geceleri,şu an bu saatte bile başındayım,benimde malesef gece uykum yok,sanki tıkanınca nefes alamıcakmış zannediyorum,o yüzden bekliyorum.yaklaşık 1 aydır bu şekildeyiz hocam
|
|
Dilek Türker
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
|
Gönderim Zamanı: 09 Mar 2012 Saat 06:03 |
|
Iliadin'e baslayin, hem kulagina, hem nefes almasina fayda edecek. Dediklerimi yapin.
|
 |
dturker83
Üye
|
Gönderim Zamanı: 11 Mar 2012 Saat 10:51 |
hocam tekrar merhaba 3 gecedir uykudaki nefes problemimiz hala devam ediyor.doktorun verdiği zyrtec,singular ve nassacort u hiç kullanmadım sizin önerinizle,ballı limon cold mix ve illiadin damlanın bugün 3. günü olacak.ballı limonu ve cold mix i yaklaşık 1 aydır kullanıyoruz.bu arada öksürüğüde başladı hocam.geceleri balgamlı öksürüğür.artık dün gece çok ağladı,anne ben nefes almak istiyorum,uyumak istiyorum diye.önceki maillerininzi okuyorum devamlı,okula başlanıldıgından sonra 2 kış geçince düzeleceğinizi söylüyosunuz.ne yapmalıyım hocam?biraz daha beklemelimiyim,bu şekildede çok kötü oluyor ama geceleri,nefesi kesiliyor bazen sanırım uyku apnesi denen durum.gözlerinin altında mor halkalarda oluşmaya başladı,yerdım edin hocam
|
|
Dilek Türker
|
 |
dturker83
Üye
|
Gönderim Zamanı: 11 Mar 2012 Saat 10:53 |
|
birde hocam burnunda bir kuruluk var,aslında burnu dolu ama boşaltamıyor,kuvvetlice sümkürüyor peşpeşe bir kaç kere ondan sonra açık sarı renkte sümük geliyor
|
|
Dilek Türker
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
|
Gönderim Zamanı: 11 Mar 2012 Saat 18:26 |
|
Gribin sonuna geldiginizde, 'su gibi' olan akinti, gittikce koyulasir. Sicak su buhari cok iyi gelir. Sogukta fazla kalmasin, mumkun oldugunca evde tutun. Banyoda kuveti sicak su ile doldurup, icine sokun, bir muddet dursun ( 10-15 dakika). Maalesef, 2 seneyi doldurana kadar bunlari yasayacaksiniz.
|
 |