Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Küflü ekmek
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Küflü ekmek

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Yeltun Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 121
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Yeltun Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Küflü ekmek
    Gönderim Zamanı: 7 Saat 55 Dakika önce Saat 17:02
Hocam merhaba sabah farkında olmadan bende oğlumda 4 parmak büyüklüğünde  bir parça ekmek yedik sonradan farkettim ki üzerinde minicik  çok dikkatli bakmayinca anlaşılmayan minik minik kufler oluşmuş.internetten bakınca kansere bile sebep olabileceği yazıyor. Zamanında dedelerimiz ninelerimiz birseyi ziyan etmez küflü kısmını atıp kalanını yermiş gayette saglikli nesillerdi düşününce. Şimdi ne oldu da neye baksak ürkütücü yazılara rastlıyoruz. Var midir bunun asli hocam vucutta birikip kanser yapabilme durumu.
Birde küf yazısı okuyunca su sebilinin plastik musluk kısmınin ucu yosunlasmis icerden sanki kuf gibi sonra suyun kokusu değişince farkına varmış olduk herhangi bir sorun yaşamadık ama çok merak ettim bu yanlislikla vücudumuza giren küf ler ilerleyen yıllarda kansere neden olabiliyor mu
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117923
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 6 Saat 5 Dakika önce Saat 18:52
Aslı fesli yok!! Akıllarınca halkı korkutup, doktorlara koşmalarını sağlayacaklar! 
Sağlıkla ilgili yazılan yazıların tamamı bu sahtekarlık üzerinedir. Korkut-parasını al!! 
Yukarı Dön
Yeltun Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Yeltun Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 5 Saat 49 Dakika önce Saat 19:08
Hocam inanın eskiden böyle bu kadar nem kapmazdik herseyden. Sizin vaktinizi almamak adına ben bir bakayım yazılanlara dedim daha işin içinden çıkamadım.Ne hikmetse neye baksam hersey kansere neden oluyor.dusunuyorum da anlatır büyüklerimiz yokluk zamanında hep yerleşmiş küflü ekmek hatta ziyan olmasın diye atmazlarmis. Akcigerde birikir böbrek de birikir aflatoksin oluşturur pişman oldum baktigima da.Oyle bir korku salınmis ki içimize gerçekten şüpheyle yaşıyoruz onu yedim acaba icinde bu varmiydi, yok güneşe çıktınız hemen cilt kanseri yok plastik soludunuz bittiniz tukendiniz..gercekten sizin gibi doğruyu söyleyen hekimlere ihtiyacımız var.her akşam aliskanligimdir yazdiklarinizi okumadan yatmıyorum.Dilerim ki yolunuz hep aydınlık olsun sağlığınız varliginiz daim olsun
Yukarı Dön
Yeltun Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Yeltun Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 3 Saat 40 Dakika önce Saat 21:17
Aklıma gelmişken hocam SUT için bile kansere sebep olabilir uzun süreli kullanimda diyorlar aynj zamanda hizli kemik  kirilmalarina neden oldugunu soyluyorlar.oglum 5 buçuk yaşında gunde en az 3 bardak süt içer peynir çok yer sut ürünlerini çok sever ve yasitlarindan oldukça iri bir çocuk ki ben bunu hem süte hem genetige bağlıyorum.(1.30cm 30kg) Ben de çocukken çok içerdim su niyetine hala da tuketirim bir zararını görmedim.1.78 boyundayim ve sütun olumlu etkisine inanıyorum. Yazdiklarinizdan biliyorum ki böyle bir durum sozkonusu degil sadece SUT için bile bu şekilde düşünüldüğünü paylaşmak istedim.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117923
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 3 Saat 1 Dakika önce Saat 21:56
Görüyorsunuz durumu!! Bunlar öyle salak yaratıklar ki, duyan da zanneder ki, Türkiye, dünyada en fazla
 süt tüketilen bir ülke!
Bunların  bütün gayelerei, mama firmalarına güzellik yapmak yazdıkları mama reçeteleri kadar da komisyon
almak. Bunların para için yapmayacakları aşşağılık şarlatanlık yoktur!
Eskiden bunlar çok daha fazlalardı! Dillerini bir yerlerine soka soka sesleri kısılmışdı ama, devamlı pusuda
 bekliyorlar! Bunların akıl hocaları da 3-5 Prof! Bunlar:
- Önce "kutu sütlerine" saldırdılar, olmadı kimse yemedi!
- Baktılar yutturamıyorlar, "yok süt zararlı değil de, UHT ve Pastörizasyon zararlı" demeye başladılar.
Bunu da kimse yemedi zira bütün dünya da kullanılıyor.
- Şimdilerde "Prostatit tedavileri" veriyorlar!! Yakışır...  

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.