Küflü ekmek |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Yeltun
Üye Kayıt Tarihi: 11 Oca 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 121 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: 7 Saat 16 Dakika önce Saat 17:02 |
Hocam merhaba sabah farkında olmadan bende oğlumda 4 parmak büyüklüğünde bir parça ekmek yedik sonradan farkettim ki üzerinde minicik çok dikkatli bakmayinca anlaşılmayan minik minik kufler oluşmuş.internetten bakınca kansere bile sebep olabileceği yazıyor. Zamanında dedelerimiz ninelerimiz birseyi ziyan etmez küflü kısmını atıp kalanını yermiş gayette saglikli nesillerdi düşününce. Şimdi ne oldu da neye baksak ürkütücü yazılara rastlıyoruz. Var midir bunun asli hocam vucutta birikip kanser yapabilme durumu.
Birde küf yazısı okuyunca su sebilinin plastik musluk kısmınin ucu yosunlasmis icerden sanki kuf gibi sonra suyun kokusu değişince farkına varmış olduk herhangi bir sorun yaşamadık ama çok merak ettim bu yanlislikla vücudumuza giren küf ler ilerleyen yıllarda kansere neden olabiliyor mu
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117923 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Aslı fesli yok!! Akıllarınca halkı korkutup, doktorlara koşmalarını sağlayacaklar!
Sağlıkla ilgili yazılan yazıların tamamı bu sahtekarlık üzerinedir. Korkut-parasını al!!
|
|
Yeltun
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Hocam inanın eskiden böyle bu kadar nem kapmazdik herseyden. Sizin vaktinizi almamak adına ben bir bakayım yazılanlara dedim daha işin içinden çıkamadım.Ne hikmetse neye baksam hersey kansere neden oluyor.dusunuyorum da anlatır büyüklerimiz yokluk zamanında hep yerleşmiş küflü ekmek hatta ziyan olmasın diye atmazlarmis. Akcigerde birikir böbrek de birikir aflatoksin oluşturur pişman oldum baktigima da.Oyle bir korku salınmis ki içimize gerçekten şüpheyle yaşıyoruz onu yedim acaba icinde bu varmiydi, yok güneşe çıktınız hemen cilt kanseri yok plastik soludunuz bittiniz tukendiniz..gercekten sizin gibi doğruyu söyleyen hekimlere ihtiyacımız var.her akşam aliskanligimdir yazdiklarinizi okumadan yatmıyorum.Dilerim ki yolunuz hep aydınlık olsun sağlığınız varliginiz daim olsun
|
|
Yeltun
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Aklıma gelmişken hocam SUT için bile kansere sebep olabilir uzun süreli kullanimda diyorlar aynj zamanda hizli kemik kirilmalarina neden oldugunu soyluyorlar.oglum 5 buçuk yaşında gunde en az 3 bardak süt içer peynir çok yer sut ürünlerini çok sever ve yasitlarindan oldukça iri bir çocuk ki ben bunu hem süte hem genetige bağlıyorum.(1.30cm 30kg) Ben de çocukken çok içerdim su niyetine hala da tuketirim bir zararını görmedim.1.78 boyundayim ve sütun olumlu etkisine inanıyorum. Yazdiklarinizdan biliyorum ki böyle bir durum sozkonusu degil sadece SUT için bile bu şekilde düşünüldüğünü paylaşmak istedim.
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117923 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Görüyorsunuz durumu!! Bunlar öyle salak yaratıklar ki, duyan da zanneder ki, Türkiye, dünyada en fazla
süt tüketilen bir ülke! Bunların bütün gayelerei, mama firmalarına güzellik yapmak yazdıkları mama reçeteleri kadar da komisyon almak. Bunların para için yapmayacakları aşşağılık şarlatanlık yoktur! Eskiden bunlar çok daha fazlalardı! Dillerini bir yerlerine soka soka sesleri kısılmışdı ama, devamlı pusuda bekliyorlar! Bunların akıl hocaları da 3-5 Prof! Bunlar: - Önce "kutu sütlerine" saldırdılar, olmadı kimse yemedi! - Baktılar yutturamıyorlar, "yok süt zararlı değil de, UHT ve Pastörizasyon zararlı" demeye başladılar. Bunu da kimse yemedi zira bütün dünya da kullanılıyor. - Şimdilerde "Prostatit tedavileri" veriyorlar!! Yakışır... |
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|