|
Kuduz asisi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kubkub ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Oca 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 264 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Kas 2023 Saat 19:26 |
Merhaba Kadir bey. Incelikle kuduz ile ilgili makalenizi okudum. Eski mesajlariniza da baktim. Ama sunu teyit etmek icin sormak istedim.
3 hafta once yegernlerim sokakta kedi buldu. Ve veterinere goturdu. Veteriner sadece gucsuz demis. Dun kizimin elini isirir gibi yapti. Kanama olmadi. Ama yakin zamanda kuduz vakasindan cocuk oldugu icin, oanik yaptim malesef. Kuduz belirtisi olan kedi mi sadece kuduzu bulastirir? Cunku 1 yila kadar belli olmayabiliyor yaziyor. Kedi bu arada cok sakin ve sudan korkmuyor. Tederkkur ederim simdiden cevabiniz icin. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119777 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kesinlikle "Kuduz" degil.
SAKIN Turk doktorlarinin dediklerine kanmayin. Turkiye'nin Her yerinde Kuduz YOK! Sadece kirsal bolgelerde var. Sehir iclerinde HENUZ yok. Hele, hele SAKIN etrafinizdaki halktan kimselere asla inanmayin. Ortalama zeka seviyeleri (IQ) 80 olan kimselerden nasil bir fikir alabilirsiniz ki! SAKIN Internetteki; Saglik ile ilgili, Turkce yazilarin hicbirini okumayin. Ingilizce arastirin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|