|
Krup |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
hifahatun ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Tem 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 153 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hifahatun
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Şub 2025 Saat 11:11 |
Hocam oglum 5 yaşında gece birden bire öksürmeye
başladı zor nefes aldıgını işaretle söyledi zor bela konuşamıyorum dedi kusmak istedi kusamadı beyaz tükürüklü balgam çıkardı nefes alış veriş sıkıntılıydı çok kötüydü fakat eşim yanımda olmadığı için götüremedim biraz kendine gelince uykuya daldı ama sürekli geniz akıntısı olup yuttugunu duyabiliyordum sabah doktora götürdüm krup 3 gece sürer dedi fizyolojik serumla soguk hava ve dekort ampül 8mg/2ml verdi 2 tane birini bu akşam meyve suyuna kat ver dedi diğerini ertesi gün dedi Burnunu fizyolojik serumla yıka dedi sizin tavsiyeleriniz nedir
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119249 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Krup oldugunda; "havlar tarzda" oksuruk vardir.
Soguk havayi ciktiginda aniden duzelir. 3 gece hastaligidir. SAKIN o salak doktorun soylediklerine kanmayin, Dekort ampul ASLA agizdan verilmez. Eger bu bulgular varsa: Hemen yarim ampul kalcadan igne olarak yaptirin. Baska hicbir ilac gerekmez.
|
|
![]() |
|
hifahatun ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Tem 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 153 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hifahatun
Hocam aynen bulgular var kan tahlili istiyoruz onu bile yapmıyorlar bunun yarısını igne olarak yaptıralım dediğimde dr sen misin deyip azarlayıp gönderiyorlar hocam 3 gece yine agır bir şekilde mi geçer çünkü bu ampülü iğne olarak yapmazlar o zaman ne yapmalıyım
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119249 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Eve igneci (saglik memuru)cagirin onlar yapar.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|