|
Krup olabilirmi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Sağlıklı nesil .. ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mar 2023 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 233 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Sağlıklı nesil ..
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Saat 44 Dakika önce Saat 12:53 |
Doktor bey on gündür devam eden bir oksurugum var yaşım 34 iki gündür oksurugumden garip bı ses çıkmaya başladı ne sesi gibi tarif edemiyorum ama tiz bı ses ıslık gibimi oluyor bilemedim baş ağrısı burun tıkanıklığı mevcut tek taraflı solda .. boğazım aşırı kaşınıyor nefes alırken kasiniuor oksurtuyor beni kulaklarımda da dolgunluk var o da tek taraflı balgamda var oksururken ne yapmalıyım film gerekirmi oğlumda başlamıştı bende var şuan benden anneme geçti bu şey herneyse bu ses korkutuyor beni ıslık gibi öksürüğün bitiminde gelen
Düzenleyen Sağlıklı nesil .. - 10 Saat 33 Dakika önce Saat 13:04 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119567 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ara ara sicak buhar uygulayin.
Yastiginiza ve yakaniza 2 damla ColdMix damlatin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|