Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Psikiyatri Uzmanı Dr. Özlem Mestçioğlu > Çalışan Anne & Bakıcı & Kreş
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kreşte uyumuyor
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumkreşte uyumuyor

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
canansalman Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1
Mesajın Direkt Linki Konu: kreşte uyumuyor
    Gönderim Zamanı: 15 Şub 2011 Saat 01:29
Unhappy
merhaba özlem hanım,
benim 2,5 yaşnda bir kızım var ve 1 Şubattan beri kreşe başladık. ancak ilk gün uyku saatinde uykuya karşı bir direnç oluştu sadece iki gün çok yorgun olduğu için öğretmeninin kucağında uyumuş ve yatağına yatırmışlar diğer günler uyumak istemiyorum diye gidiyor kreşe. kreş yöneticileri ve öğretmenleri bunun hep olan bir şey olduğunu 1 aya kadar geçeceğini söylüyorlar. orada çok mutlu yemek oyun v.b. aktivitelerinde sorun yok sadece uyku istemiyor.11 gün oldu hatta aradaki hafta sonlarında okulun kapalı olduğuna ikna olması bile zor oldu. ancak öğlen uyumadığı için 16.00 gibi alıp eve geldiğimizde yemek hazırlayamıyorum bile sürekli bir kucak saplantısı var. elimi boş gördüğü an kucak diye tutturuyor. 1 ssat içinde yemeğe geçsek de masada uyuyakalıyor 1 saat uyuyup uyanıyor bu durum gece uykusunu geçe bırakıyor. ve 18.00 ile 20.00 arasında anlamsız ve tarifsiz ağlama krizi yaşıyoruz bazı günler de. gerçekten alışır ve uyuyabilir miacaba doğduğundan beri de iyice yorulmadan uyumayan bir çocuk zaten. ama enerjisi bitmek üzere iken de çok çekilmez bir hal oluyor uyku öncesi krizleri de ...ne yapıp ne düşüneceğimi şaşırdım. lütfen yardım eder misiniz?
Yukarı Dön
özlemmestçioğlu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1320
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Nis 2011 Saat 17:01
uyku sorunu çözül dü mü
özlem
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.