Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Uzman Pedagog Nilçin Doyran Bengisu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kreşe ne zaman alışacak
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumkreşe ne zaman alışacak

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
yusuf2008 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3
Mesajın Direkt Linki Konu: kreşe ne zaman alışacak
    Gönderim Zamanı: 06 Ağu 2012 Saat 13:31
öncelikle şunu söylemeliyim. gerçekten  yardımınıza ihtiyacım var. oğlum şu an 3,5 yasında. 4 ay önce kreşe başladı. 2 hafta boyunca sabahları ağladı. sonra bi dönem ağlamadan gitti. bu dönem 1 ay kadar sürdü. sonra tekrar ağlamalar başladı. 15 gün izine çıktığımız için tatile gittik. dönüşte ne yapacağımızı kara kara düşünüyorduk.  izinden döneli 2 hafta oldu. 2 haftadır sabah  ağlamalarımız şiddetlenerek artıyor. öğretmeni gündüz okulda ağlamadığını söylüyor. sizce kreşe gönderme konusunda direnmelimiyim ya da daha ne kadar direnmeliyim. yoksa vazgeçeyim mi. ki vazgeçme gibi bi lüksüm yok aslında. çünkü çalışıyorum. oğluma bakacak başka kimse de yok. oğlumun psikolojisinin bozulmasından korkuyorum.ilerde bi sorun yaratır mı.  bu kreşe alışma süresi an fazla kaç hafta ya da kaç ay olabilir. yardımlarınızı bekliyorum
Yukarı Dön
Nilçin DoyranBengisu Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 193
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ağu 2012 Saat 20:45
Merhaba

Kreşe devam etmesi önemli. Burada önemli olan nedenini araştırmak gerekir. Şimdi ben sizin çocuğunuzu tanımadığım için ve de sizden detaylı anamnez almadan bunları söylemem çok zor. Ancak nedenleri neler olabilir sorgulayın. Sizden ayrılmak mı istemiyor, evde kuralsızken okuldaki kurallara uymak sorun, öğretmenin tavırları, arkadaş ilişkileri, okulun faaliyetleri mi ağır geliyor ya da hareketli bir çocuk da sıkılıyor mu? Bunların hepsinin tespiti yapıldıktan sonra çözüm bulmak çok kolay. Eğer size bağımlı bir çocuksa elbette kreşe gidecek ama iş çıkışında ve evde sizinle ve babasıyla kaliteli zaman geçirmeli. Okuldan kaynaklı ise alternatif bir okul bulunabilir. Çocuktan kaynaklı uyum problemleri varsa uzman yardımı gerekmektedir ki sorunu anlaşılsın.

Sevgiler
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.