dr hnm merhaba
2006 doğumlu kızım busene tam gün kreşe başladı.ilk 2 hafta ağlamalarla ayrıldık fakat sonra kapıdan el sallayarak vedalaşarak girmeye başladı krese.2,5 ay herşey güzeldi yemeklerini düzenli olarak yiyordu kreşde.fakat grip geçirdiği için 3 gün okula göndermedim.3 günsüresince hep okulu sordu arkadaşlanı öğretmenini özlediğini söyledi. 3günük tatil hafta sonuyla birleşti 5 gün gitmedi.6.gün okula gittiğindde sorun yoktu fakat bir ertesi gün sabah kreşe ilk başladığı günlerdeki gibi ağlamalı tepki gösterdi.ne olduğunu anlamadım.yaklaşık 2 haftadır hergün ağlayarak gidiyor kreşe.hergün başka birbahane.midem bulanıyor dedi ilk hafta yemek yemiycem diye ağladı.sonra karnım ağrıyor.arabada giderken evde yaptığı halde tuvaleti geliyor.ama bunları hep ağlayarak ifade ediyor. akşam ayrı sabah ayrı işkence yapıyor bana.konuşup çözüm bulmaya çalıştık.bal,recel ve tatlı çeşitlerini sevmediği için yemek yemiycem diyormuş.bende o yiyecekler varsa yeme.diğerlerini ye dedim tamam dedi.
ama sabah olunca yine aynı yerden başlıyor,ağlayarak.iyice bunalmış durumdayım sabrımı korumaya çalışıyorum ama bu durum beni çok üzüyor.kahroluyorum resmen.
Yorumunuzu bekliyorum
şimdiden tşkler