Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Psikiyatri Uzmanı Dr. Özlem Mestçioğlu > Çalışan Anne & Bakıcı & Kreş
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - KREŞ
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumKREŞ

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ECRIN DURU Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 8
Mesajın Direkt Linki Konu: KREŞ
    Gönderim Zamanı: 10 Haz 2010 Saat 11:53

Merhaba Özlem Hn.Kızın 30 agustos 2007 dogumlu.Ben çalışan bir anneyim 6 aylıkken bıraktım annane ve babaanne paslaşarak baktılar hiç arkamdan ağlamadı.kendi kendine yetebilen kendi kendine oyun kuran ve çocuk ve abla-abıleri çok seven bir çocuk.geçen sene 2 yaşındayken kreşe yazdırdım 4 gün gidebildi çok ağladı hatta kustu annanede orda kaldı bekledi onu ama olmadı bizde zorlamadık aldık algısı konuşması baya iyi gelişimi açısından her şeyin farkında bir çocuk .bende onu oyun grubuna yazdırdım cumartesi günleri 2 saat annelerinde sınıfta olduğu bir oyun grubu çokta iyi bir yer ilk başta katılmadı gene ama sonra alıştı zaten bende orda oluyorum beni görüyor fakat artık şartlar değişti ve bakacak kımse olmaması ve yaşınında 3 olması sebebiyle kendi iş yerimin kreşine getiriyorum benimle gelip gidiyor 2 hafta oldu fakat hala ağlıyor yemek yemiyor uyumuyor beni sürekli camda oturup bekliyor öğretmenlerini yanına yaklaştırmıyor sadece stajer ablalrı var onlar ilgilene biliyorlar bu süreç normalmi bilmiyorum son iki gündür oyuncakları ellemeye başladı ama çocuklarla ounamıyor bu sabah çok zor bıraktım çok ağladı ben gittikten sonrada aklına geldilçe ağlıyor bu benide baya yıprattı kararlı davranmaya çalışıyorum her gün gönderiyorum fakat bu daha kötü yada onda iz bırakıcak şeylere sebep olurmu diye korkuyorum..siz nasıl değerlendirirsiniz diye size danışmak istedim çok teşekkur ederim

Yukarı Dön
özlemmestçioğlu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1320
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Haz 2010 Saat 11:00
zor da olsa bu süreci atlartacaktır, kararlılıkla götürmeye devam edin ki alışabilsin. önce oyuncaklara dokunur,mbir süre sonra arkadaşlara yaklaşır. ağlayarak gitse bile bir süre sonra kreş ortamında rahatlayacaktır. eylüle kadar alışma anlamında değişiklikleri gözlersiniz
özlem
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.