Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Eğitim / Öğretim / Gelişim > Okul Öncesi Dönem
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kreş seçmek.....
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konukreş seçmek.....

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
sengul Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 10127
Mesajın Direkt Linki Konu: kreş seçmek.....
    Gönderim Zamanı: 06 Eyl 2013 Saat 00:38
Arkadaşlar sonunda İstanbul a geldim istemeyerekde olsa tatilden döneli 3 gün oldu 3 gündür Yiğit Efe ye kreş bakıyorum 20 ye yakın baktım..kafam çorba oldu...Başakşehir de 50 tane varmış artık bakmak istemiyorum...ne kadar zormuş...ne güzel babaanne bakıyodu denizli de göxzüm arkada kalmıyordu...Benim için dua edin... murat ın okulu yeni o 5'e geçti, yiğit in kreşi yeni olacak, benim okulumda yeni ama benimki hiç önemli değil ben her ortama uyarım..yeterki çocuklarım doğru yeri bulsun...bu arada ege bölgesinde yaşamak hakkaten şansmış..buradaki sebze ve meyvelerin tadını bile alamıyo insan...
en güzel yanı ise sizlerle tanışab,ilecek olmam.. evimi yerleştirip çocuklarımı alıştırayım görüşelim lütfen....hepinizi görmeyi çok isterim...
Kesinlikle çocuğuna “çocuk gibi” davranma.

Bu anneler olarak yaptığımız en büyük kabahat aslında.

Küçük olabilirler ama onlar da birey birey.

Yukarı Dön
Gülsen Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör

Yazıldığı gibi okunur:)

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 13231
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Eyl 2013 Saat 22:53
Şengül hoşgeldin İstanbul'a (Kabusa LOLLOL ) Gülerek deliliğe vurmazsan bu şehirde herşey üstüne üstüne geliyor ben öyle yapıyorum en azından LOLLOLPig

Tayinin belli oldu mu hangi okul gerçi karşıyı pek bilmiyorum sen bir yerleş bakalım görüşürüz inşallah Clown

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.