Özlem Hanım merhabalar.
Bir ay sonra 16 aylık olan kızım Nil'i işe başladığım için kreşe vereceğim ve kreş benim çalıştığım üniversitenin kreşi, yani bana çok da yakın. Mesai saatlerime göre kızımla hafta içi 08.30-17.30 saatleri arasında ayrı kalacağım ve ben 16 ay boyunca kızıma kendim baktığım için o kadar uzun saatler boyu ayrı kalmadım. Bunun endişesi ve anne olmanın verdiği hüzün beni şimdiden sardı açıkçası ama buna da mecburum.
Size sormak istediğim birkaç soru var ve yanıtlarsanız çok sevinirim.
- Kreş 11 Ağustosta açılıyor ve biz 1 Eylülde gitmeye başlayacağız. Sizce başlamadan önce alıştırma amaçlı birkaç saat bıraksam nasıl olur? Yoksa ilk günden o kadar uzun süre ayrılık daha mı kolay olacaktır? Bu konu benim kafamı çok karıştırdı ve detaylı bir plan mı yapmalıyım?
- Gün içinde kızımı görmek için gitmeli miyim? Ya da bu onun içerideki durumunu etkiler mi? Ona gözükmeden mi kontrol etmeliyim?
Not olarak belirtmem gerekirse bebeğim normalde uyumlu, yaşıtlarıyla da güzel vakit geçirdiğini izlediğim bir bebek ve şimdiye kadar başkası ile bıraktığımda (3-4 saat en fazla bıraktım) hiç sorun çıkartmadı. Yanıtınız için şimdiden çok teşekkür ederim.
Sevgilerimle,
Duygu.
Düzenleyen duygu07 - 06 Ağu 2008 Saat 00:36