KREŞ DENEYİMLERİ VE GÖRÜŞLERİ |
Yanıt Yaz | Sayfa <12345 9> |
Yazar | |
FİNCAN34
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 02 Eki 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: 871 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
sagol hulyacım evet ınş altından kalkar bıraz agır egıtımlerı ama alabıldıgı alsınlar tazeler şimdı zehır gıbıler inş verımlı olur
|
|
hülya
Pırlanta Üye Kayıt Tarihi: 11 Oca 2008 Konum: Alperim canımmm Durum: Aktif Değil Puanlar: 9316 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
inşallah iyi olacak prensesin için.
|
|
FİNCAN34
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 02 Eki 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: 871 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
inş hepımız ıçin olsun emek verıyoruz
|
|
SELİN2
Altın Üye Kayıt Tarihi: 17 Nis 2009 Konum: kastamonu Durum: Aktif Değil Puanlar: 4231 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
bu topık guzel olmuş hulyacım teşekkurler gunluk bılgı vermelerı gerçekten çok guzelmıişş burdada ar kreş ama bızım kızı almıyolar bende gıdıp sınıf ogretmenıyle konuşmayı düşünuyorum belkı faydası olur
4 .5 yaşındakılerı alıyorlarmışş uyum açısından
bakalım selinı alacaklarmı
|
|
|
|
hülya
Pırlanta Üye Kayıt Tarihi: 11 Oca 2008 Konum: Alperim canımmm Durum: Aktif Değil Puanlar: 9316 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
kaç yaşından itibaren alıyorlar ordaki kreşler zekiye
|
|
SELİN2
Altın Üye Kayıt Tarihi: 17 Nis 2009 Konum: kastamonu Durum: Aktif Değil Puanlar: 4231 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
4.ıle 5 ve 6 dedıler ama çogunluk kaç yaşında bılmıyorum ayrı sınıf yok zaten o kadar çocukta yokturortamı falanda gıdıp gormedım bılmıorum zaten sureklı olmasada haftada ıkı gun falan gıtse yeter dıyorum |
|
|
|
hülya
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Bu kreş dimi canım ilköğretim okullarının alt dönem kreşleri değil dediğin yer
|
|
demrem
Altın Üye Kayıt Tarihi: 19 Haz 2009 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Puanlar: 3224 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
kızlar kreslerın adını yazsanız olmazmı cunku bırıne referans olabılır belkı
zekıye kızını neden almıyorlar anlamadım. kres ozelmı devletmı
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <12345 9> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|