KREŞ DENEYİMLERİ VE GÖRÜŞLERİ |
Yanıt Yaz | Sayfa <1234 9> |
Yazar | |
demrem
Altın Üye Kayıt Tarihi: 19 Haz 2009 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Puanlar: 3224 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
bende yazayım
BURÇ AKADEMİLERİ (ÖVEÇLER)
bana bu kreşin çok donanımlı olduğu söylenmişti, internette de arastırdım biraz hobi bahçeleri, ata binme deri, yüzme kursu, çiftliği, 5 tam gün kreşte bulunan pedagogu, herhafta cocuk doktoru ıle saglık kontrolu beni heveslendirmişti. açık büfe kahvaltısı iyi bir seçimdi. ayrıca 2 yaş için ingilizce 3 yaş içinse hem ingilizce hem fransızca deri koyduklarını söylediler. fiyatı diğer kreşlere göre pahalı 825 lira istiyorlar. ama dun oğlumu verdım hocasıyla konuşmamda beden dersinin nezaman başlayacagı bellı degılmıs, ingilizcede öyle belkı bu donem belkı dıger donem dedı. açık bufe kahvaltı dedıklerı peynir-zeytin-yumurta ve markası bellı olmayan yarım yaglı süt kurumuş ekmek. sınıfları cok kalabalık. ozellıkle 2 yas ıcın 13 ogrencıye 1 ogretmen ve 1 yardımcı dıyorlar. yardımcı nezaman baslayacak bellı degıl. bahcesı kucuk 5 ogrencı ancak oynar.oyun alanında tum yas grupları bırlıkte hocalar bırarada olunca sohbete dalıyorlar. pedagog goremedım. sabah 8 bucuktan once ogrencı kabul etmek ıstemıyorlar. ıkındı kahvaltısından sonra 4ten sonra faalıyet yokmus. 5bucuktan sonra da ogretmen yokmus. anlayacagınız verdıgınız paraya degmıyor. bugun kaydını sıldırecegım.
aslında cok övmüşlerdi ama bekledıgımın cok altındaydı. sınıflar kalabalık ama sayıya gore kucuk. uyku odaları ayrı ama tum ogrencıler aynı yerde uyuyor
|
|
demrem
Altın Üye Kayıt Tarihi: 19 Haz 2009 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Puanlar: 3224 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
BİL ÇOCUK AKADEMİ bu kreş dikmen caddesi üstünde çok merkezi. 2 yaş sınıfları ve uyku odaları arka tarafa bakıyor sessiz yani. sınıf mevcutları az ve temiz. 2 öğretmen çalışıyorlar 2 yaş ve tum yaslar ıcın yardımcı almıyorlar bu guzel tarafı. seramik, jimlastik ve ingilizce derslerine başka hocalar giriyor.beden salonları cok ferah guzel dızayn edılmıs. benım cok hoşuma gıtmıstı aslında ama merdıvenlerınde korkuluk olmaması nedenıyle arka plana attım. 2 yaş ıcın 6 ogun yemek koymuslar, dıger yaslara 5ten sonra corba verıyorlar ekmekle bırlıkte. hepsının katı ayrı oyun ve uyku odalarıda ayrı.
bu kreş cok guzeldı. ama dikmen caddesinin trafıgını goze alamıyorum henuz.
burdada haftada bir gelen cocuk doktoru var. ayda 1 kere bogaz kulturu yapıyorlar. bırde dısarıda cocuk parkıda mevcut Düzenleyen demrem - 14 Eyl 2010 Saat 14:07 |
|
Ziyaretçi
Misafir |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
hülyacım velilere her gün o gün çocuğu ne yaptığı,ne yediği ile ilgili bilgilerin verilmesi çok güzel.ilk defa duydum böyle bir uygulamayı.çok güzel.alperimin gittiği kreşi bir kayınvalide olarak çok beğendim |
|
demrem
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
ALİCAN YUVA bu kreşte öveçlerde apartman altını ve yan tarafını almışlar hem bahce hemde içi kendılerıne ait. fiyatı biraz yuksek tutuyorlar ama sonra ındırıyorlar ıyı bır pazarlık yapılması lazım. kurucusu cocuk psikoloğu tam gün orada. sınıflarının mevcudu az ama 2 yasa kadar olan cocuklar hep bir arada o canımı sıktı. bide bakıcı anneler var onlar oldugu ıcın bıraz mesafelı durdum işin açıkçası. şimdi yenıleyeceklerını soyledıler belkı daha duzenlı olacak anlattıklarına gore. veliler ıle gorusmustum cok memnunlar dolu dolu egıtım programları var. bahcelerıde gercekten buyuk yenı oyuncaklarda ekleyeceklermıs. burasıda 2 yas cocuklarına 6 öğün yemek verıyor.
|
|
demrem
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
şukrancım bunu hemen hemen her kres yapıyor kac kere kaka yaptı, oyunlara katılımı nasıldı, yemek yedımı yemedımı yemedıyse sunu alternatıf olarak yedı, gunluk ruh halı nasıldı.
ben bunları soylemeyı unutmustum yukarıdakı 3 kreslerdede soyluyorlar
|
|
Ziyaretçi
Misafir |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
daha biz kreş olayıyla ilgilenmediğimiz için kreşlerde böyle bir şeyin yapılıyor olmasına çok sevindim canım.olması gereken de o zaten değilmi.velilerin bilgilendirilmesi gerekir elbet. |
|
FİNCAN34
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 02 Eki 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: 871 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
benım kızımda bu hafta başladı benım kızım 5 yaş grubunda ne var desek dıl ıngılızce almanca hergun goreceklermış 1 saat kadar sabah oglen ıkındı kahvaltı organık olması cok onemlı drama haftada bırgun saglık kontrolu ve pedegolar eşlıgınde degerlendırme bızıde cagıraklar dışarda parkları var kızımın kreş 4 5 6 yaş ve 3 katlı vılla oldugu ıcın bırbırlerını anak yemek ve oyun dışında verım saglıcagına ınanıyırum bırde ayda bır sergıye bunun faılıyetlere katılacaklar kızım burda oyun arkadaşıyla beraber gıdıyor ve cok heveslı inş boyle devam eder (istersek dua ogretıcekler şukretmeyı besmeleme cekmeyı ve bır kac dua )benden bu kadar allah emeyımızı boşa cıkarmasın inş anneler
|
|
hülya
Pırlanta Üye Kayıt Tarihi: 11 Oca 2008 Konum: Alperim canımmm Durum: Aktif Değil Puanlar: 9316 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Hayırlı olsun Hemşom kızının yaşı gereği eğitim ağırlıklı olması çok güzel tatlım
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <1234 9> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|