KREŞ DENEYİMLERİ VE GÖRÜŞLERİ |
Yanıt Yaz | Sayfa 123 9> |
Yazar | |
hülya
Pırlanta Üye Kayıt Tarihi: 11 Oca 2008 Konum: Alperim canımmm Durum: Aktif Değil Puanlar: 9316 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: 14 Eyl 2010 Saat 10:48 |
Arkadaşlar bu topicte kreş deneyimlerimizi ve görüşmelerimizi paylaşmaya ne dersiniz
|
|
Ziyaretçi
Misafir |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
çok güzel bir topic dünür ilerde bizim içinde faydalı olacaktır
|
|
hülya
Pırlanta Üye Kayıt Tarihi: 11 Oca 2008 Konum: Alperim canımmm Durum: Aktif Değil Puanlar: 9316 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Ben ilk kez alperi burhaniyede verdim kreşe haftanın birkaç günlüğüne
ama Ankaraya geldiğimde kreşin ne olduğunu öğrendim burhaniyede çocuk uyutmak yedirmek ve avutmak için açılmış yerlerdi.
Ankara kreş seçerken evime yakın olsun istedim. Kreşe bakarken öncelikle kreşin eğitimci kadrosuna ve temizliğine önem verdim. Oğlumun öğretmeni Okul öncesi öğretmenliği mezunu yanında yardımcı abla ile birlikte 3 yaş grubunda 9 kişilik sınıfta eğitim alıyor. Haftanın bir günü Ankara Üni. Beden eğitimi dersi için gidiyorlar. 10 gün oldu başlayalı bu süre içinde 1 kez altınparka piknike ve 1 kez at binmeye götürdü kreş Alperimi.
İncelemek isteyenler için kreşin linki http://www.kumruanaokulu.com/index.html
Yemek listesine bakıyorum düzenli. oğlum servisle gidiyor ve geliyor. İlk bir ay yarım gün gidiyor. Düzenleyen hülya - 24 Eyl 2010 Saat 12:03 |
|
Ziyaretçi
Misafir |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
hülya cım teşekkürler bilgiler için.
ileride bizim için de faydalı olur.şimdiden aklımda bulunsun nelere dikkat edeceğim
|
|
Gülsen
Moderatör Yazıldığı gibi okunur:) Kayıt Tarihi: 20 Haz 2009 Konum: giresun Durum: Aktif Değil Puanlar: 13231 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
İLKÇİZGİM ANAOKULU-ÜMRANİYE ATAKENT Seneye hangi ilköğretime yazdıracaksam onun anaokuluna göndermeyi düşünüyorum ama İstanbul şartlarında bu araştırmalar ve kayıtlar oldukça zorlu İlk yuvamız 8 kişilik sınıfları olan 2 daimi sınıf 2 de oyun grubu barındıran toplam mevcudu az herkesin birbirini tanıdığı tüm velilerin kaynaştığı bir yuvaydı Milli eğitim bakanlığına bağlıydı ( birde sosyal hizmetlere bağlı olanlar var ) mutfağı ve diğer her bölümü velilere açıktı Sevgi teyzeleri vardı okulda yemek yapan Efelerin sınıfında oğlu vardı buzdolaplarını her daim açabilirdim hiç müdahale etmezlerdi temizliği çok iyiydi oyuncak seçimleri güzeldi Bale İngilizce ve Müzik ve Drama öğretmenleri ayrıydı birde Daimi sınıf öğretmenleri vardı ilk zamanlar kameralar serbestken sürekli izleyebiliyorduk sonralarıda onlar istersek günlük kayıtları veriyorlardı insanlar güler yüzlü deneyimli idi çok memnun kaldım Atakentte oturan dileyen herkese tarifini yaparm Erende seneye Eylülde inşallah başlayacak aynı yuvaya hepimize kolaylıklar diliyorum
Düzenleyen akram - 16 Eyl 2010 Saat 14:27 |
|
hülya
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Gülsen oğluşunun kreş ortamı gerçekten çok güzelmiş gerçekten istanbulda olan arkadaşların değerlendirmesi gerek bencede
Alperin kreşi her akşam küçük bir karne düzenliyor o karnede alperin neleri yediği, uykusu ve hangi etkinliklere katıldığı belirtiliyor. en alt kısımda da velisine ulaşması için gerekli notlar yazılıyor. Mesala bugün alper ishal şeklinde 1 kez kaka yaptı diye bilgi veriliyor. bu uygulama hoşuma gidiyor. bende eğer bir not ileteceksem sabah karnenin ilgili bölümünü doldurup servisteki öğretmene veriyorum.
|
|
Gülsen
Moderatör Yazıldığı gibi okunur:) Kayıt Tarihi: 20 Haz 2009 Konum: giresun Durum: Aktif Değil Puanlar: 13231 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Bizde de vardı aynı şekilde hergün veriyorlardı yemeğini hepsini yedi az yedi yemedi arkadaşlarıyla ilişkisi öz bakımı ve etkinliklere katılma durumu Ben gerçekten memnundum umarım herkes dilediğini bulur Hülya ama senin anlattıklarından seninkininde iyi olduğu anlaşılıyor
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın yavrularımızı
|
|
hülya
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Amin arkadaşım amin. sonuçta en değerli varlığımızı emanet ediyoruz oraya
ben tavsiye üzerine vermedim bu kreşe canım gezdiğim kreşler arasında profesyonel olması müdürünün çocuğuma tanışma sırasındaki yaklaşımı ve alperin öğretmeni olacak bayan ile konuşmam sonrasında buraya karar verdim, daha sonra denk geldiğim kişilerden bu kreşin iyi olduğunu öğrendim buda beni mutlu etti. inşallah sonuna kadar öyle gider canım
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa 123 9> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|