Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > F. Erkin Ültanır (Bebeğinize ürün satın alırken...)
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kozmetik...
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumKozmetik...

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ezel Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Bal EGE'nin Annesi Fethiyeli Mod

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 6410
Mesajın Direkt Linki Konu: Kozmetik...
    Gönderim Zamanı: 13 Kas 2011 Saat 19:35
Erkin Bey merhaba... Aramıza tekrar hoşgeldiniz...

Oğlum 5 yaşını yeni bitirdi. Doğduğu zaman hastanede MUSTEL. marka şampuan ve vücut sütü kullandılar.. Bende 3 yaşına kadar aynı markanın ürünlerine devam ettim... 3 yaşında artık büyüdü dedim ve dali. marka şampuan aldım. Bir kaç gün sonra sırtında başlayan kaşıntılı döküntüler oldu. Hastalık çıkarıyor zannedip doktora götürdüm. Kozmetik alerjisi olmuş. Değiştirmemi eski ürünlere devam etmemi söylediler. 5 yaşı bitti hala aynı markanın ürünlerini kullanıyorum. Hadi şampuan, vücut şampuanı tamam ama anaokuluna başladı, havalarda soğudu; nemlendirici sütü yeterli gelmiyor gibi geliyor bana... Çünkü eli, ağzı kupkuru ve çatlıyor...

Bana tavsiye edebileceğiniz, en azından dışarı çıkarken kullanabileceğimiz iyi bir nemlendirici krem yada süt varmı?

Şimdiden teşekkürler Smile

Düzenleyen ezel - 13 Kas 2011 Saat 19:35
SEVGİNİZ ADALETİNİZE, NEFRETİNİZ SAYGINIZA ENGEL OLMASIN....
Yukarı Dön
erkinu Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 376
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Kas 2011 Saat 20:01
Merhaba Ezel Hanım,

İlk kullandığınız marka çok iyi bir marka. Çocukların vücutlarının pH değerleri yetişkinlerden farklı olduğu için hâlâ çocuklar için üretilmiş kozmetik ürünlere devam etmek durumundasınız. Bu kullandığınız marka ihtiyacınızı karşılamıyorsa SebaMed ya da Bübchen markalarını deneyin. Büyük ihtimalle sorununuza cevap verecektir bu markaların ürünleri. Ancak kozmetik o kadar değişik bir alan ki, çocuğunuz ürünün içeriğindeki bir maddeye karşı alerjik olabilir ve daha önce yaşadığınız gibi bir sıkıntı yaşayabilirsiniz her zaman. Size söylediğim markaların probleminizi çözeceğini düşünüyorum.

Sevgiler,

Erkin ÜLTANIR

Düzenleyen erkinu - 13 Kas 2011 Saat 20:02
Yukarı Dön
ezel Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Bal EGE'nin Annesi Fethiyeli Mod

Puanlar: 6410
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Kas 2011 Saat 23:34
Çok teşekkürler Erkin Bey... Smile
SEVGİNİZ ADALETİNİZE, NEFRETİNİZ SAYGINIZA ENGEL OLMASIN....
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.