Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Uzman Pedagog Nilçin Doyran Bengisu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - korku
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumkorku

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
berra Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 178
Mesajın Direkt Linki Konu: korku
    Gönderim Zamanı: 16 Mar 2011 Saat 01:22
merhabalar
3,5 yaşında bir kızım var.ama aşırı telkinci bir kız.ama bir o kadarda dikkatsiz...mesela koşarken çok dağınık hiç etrafa dikkat etmez ve en ufak birşeyde düşer.parka gideriz ne kaymasını bilir nede parkta kendini korumasını.salıncakların önünde durur hep...kendini korumasını hiç bilmez.durum böyle oluncada ben sürekli müdahale etmek zorunda kalıyorum.koşarken dikkat et salıncak var.oturmaya gittiğimizde falan çay var dikkat et tarzında onu hep ikaz ediyorum yoksa etrafını farketmiyor...
son zamanlarda ben onu uyarınca dikkat et anlamında ben zaten gördüm diyerek ağlamaya başlıyor ama görmediğine eminim.bıraksam başına iş gelcek...yada başaramıdğı bir işte onu uyarsam ben bilemiyorum zaten bilemedim ben tarzında ağlayarak bana cevap veriyor.ve bu beni çok üzüyor...
ne yapmalıyım?
teşekkür ederim...
Yukarı Dön
Nilçin DoyranBengisu Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 193
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Mar 2011 Saat 22:01
Merhabalar,
Bu durumdan ötürü sürekli uyarı veriyor olmanız onun özgüvenini etkilemiş anladığım kadarıyla, sakarlığı ve dikkatsizliği konusunda bir uzmandan yardım almalısınız. Dikkat eksikliği ya da gelişimi konusunda değerlendirilmeli. Sevgiler
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.