Konya |
Yanıt Yaz | Sayfa <12345 87> |
Yazar | |||
fatmatatli
Üye Kayıt Tarihi: 29 Eyl 2007 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Puanlar: 15 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı fatmatatli
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
||
bende ankara yolu hava lojmanlarının orada oturuyorum.oh ne güzel olur arkadaşlar gerçekten tanışsak.
|
|||
şimal
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 22 Eyl 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: 353 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
||
İlk siteye geldiğimde Konya'dan katılanlar yok diye üzülmüştüm.Ama sayımız artıyor ne güzel hem burada paylaşımda bulunuruz hem de yeni arkadaşlıklar ediniriz. |
|||
Rüzgarın nasıl estiği fark etmez. Farkı yaratan yelkenlerinizi nasıl açtığınızdır.
|
|||
şimal
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
||
Nerelerdesiniz?
Ses verin arkadaşlar
|
|||
Rüzgarın nasıl estiği fark etmez. Farkı yaratan yelkenlerinizi nasıl açtığınızdır.
|
|||
şimal
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
||
|
|||
|
|||
filhul
Üye Kayıt Tarihi: 16 Eki 2007 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Puanlar: 35 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
||
Selam cnm nasılsın?
inşallah yaparız yaa tanışalım valla ne güzel olur...
Ben hamileyken çalışıyordum cnm ama bebeğim olunca işi bıraktım...Henüz çok minik biraz birlikte vakit geçirelim...
Sen neler yapıyosuunnn??
|
|||
şimal
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
||
İyi olmuş ayrıldığın bebeğinin tadını çıkar.
Mesajını yeni aldım kusura bakma.
Ben de çalışıyordum.8 aydır ayrıldım evdeyim.Oğluma bakıyorum.Zaten bütün günümü alıyor oğlumla ilgilenmek.Hatta biz fatmatatlı yla konuştuk birgün tanışsak ne güzel olur yeni arkadaşlar ediniriz diye.Biz 2005 ten beri görüşüyoruz kendisiyle.Bebişine öpücükler.
Görüşmek üzere.
|
|||
|
|||
filhul
Üye Kayıt Tarihi: 16 Eki 2007 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Puanlar: 35 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
||
şimalcim (bu adınmı bilmiyorum ama) valla güzel olur..Bende konyalı değilim aslen Dalamanlıyım...Ama evlenince geldim konyaya geçen yıl ağustosta,eşim konyalı..Daha çok yeniyim yani...Çok fazla arkadaşım yok,hatta hiç yok denilebilir..Geldim hemen çalışmaya başaldım sonrada hamile kaldım 7 aylık hamileyken işi bıraktım...Valla Arkadaşlarla karşılıklı oturup iki muhabbete hasret kaldım yani... oğluşunı kocaman öpüyorum...
|
|||
şimal
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
||
Valla ben muhabbeti severim.
Haklısın insanın yeni bir çevre edinmesi zor.Eşinin akrabaları falan yok mu?
Yalnız bebek büyütmek de zor.Benim annem yanımda olunca tabi herşey daha kolay.
|
|||
|
|||
Yanıt Yaz | Sayfa <12345 87> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|