|
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
| Yazar | |
Yasminal
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 07 Oca 2015 Saat 15:01 |
|
hocam tesekkurler . bebekken sizinle bu coklu dil uzerine yazismistik.sizde bu sekilde cok hastaniz oldugunu gec konusabikicegini ama hepsini ogrenicegini yazmistiniz.bizim kizimiz askinda uc dille buyuyor baba ile bizde mecburen aramizda ingilizce konusuyoruz .babasi bu ara onun dilinde baya kelime ogrendigini soyledi belki o yuzden duraksamalar olmus olabilir mi ? daha once babasinin dilinde sadece bir kac kelime soyluyordu su an artmis babasi ona bagliyor .sizin bu konuda tecrubeniz var bu yuzden olabikir mi ? lutfen israrli sorularima kizmayin baska ulkede yasiyorum danisabilecegim kimse yok . internnette kekemelik ile ilgili yazilar okudukca cok uzuldum .anlayisiniz icin tesekkurler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 07 Oca 2015 Saat 21:53 |
|
Kekemelik baska sey, 3 lisani ogrenmek baska sey. Takmayin bunlara kafanizi. Benim yazilarimi okuyun.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|