Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Forum / AOA Hakkında > Önerileriniz & Şikayetleriniz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - konu başlıkları...
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konukonu başlıkları...

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Derem Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 10 Ara 2008
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 46
Mesajın Direkt Linki Konu: konu başlıkları...
    Gönderim Zamanı: 11 Şub 2009 Saat 11:42
iyi günler, her sorumuza sabırla yanıt veren doktorlarımıza sorulan sorularda dikkat ediyorum daha önce açılan bir konu başlığının arkasına ekleniyor yeni sorular hep. uzuuunnn bir liste halinde gidiyor. önceki konunun devamı niteliğinde olanları anlıyorum ama farklı konularda da yapılıyor. örneğin aşı hakkında sorup devamında da beslenme veya griple ilgili sorulabiliyor. ya da birkaç soru diye vaktiyle bir konu açmışlar, yeni tüm sorularını oradan soruyorlar. doktorlarımız haklı olarak daha önceki cevaplanan sorularının aynısını tekrar tekrar cevaplamak istemiyorlar. arama kısmı çoğu zaman sağlıklı çalışmıyor. bizler de bu şekilde sağlıklı gözden geçiremiyoruz. ben genelde günlük takip etmeye çalışıyorum ama olmuyor giremiyorum her zaman. doğrusu bu arkadaşlarımızın yaptığı gibi mi? herkesin kendi adına bir soru kısmı olup tüm sorularını oradan sorması gibi birşey bu.
çok teşekkür ederim bu güzel forumda tüm sitede emeği olan herkese...
Meleklerimin bir gülüşü herşeye değer...
Yukarı Dön
duygu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör
Simge
Dedektifler Odası Başkanı :)

Kayıt Tarihi: 20 Mar 2007
Konum: İstanbul
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 9950
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Şub 2009 Saat 12:07
Merhaba,

Eger her üyeye bir başlık açarsak, aynı başlık altında çok değişik konular olur. Bu nedenle örneğin aşı ile ilgili değişik cevapları bulmamız çok zor olabilir diye düşünüyorum. Ama diyelim ki bir üye çocuğunun gribi ile ilgili soru soruyorsa, 10 gün sonra yine o griple ilgili sorusunu onun altına yazabilir. Yazmasa da taşıyorum zaten oraya bütünlük taşıdığı için. Veya bir üyenin çocuğunun kabızlık problemi ile ilgili soruları ve cevapları aynı başlık altında toplanıyor. Sebebi de hastanın geçmişini doktor bey daha rahat görebilsin diye. Bazen üyeler: "Daha önce de yazmıştım doktor bey" diye belirtiyor bir konuyu. Ama doktor beyin binlerce soruyu aklında tutma durumu olamayacağı için bu gibi durumlarda önceki sorusunun içine taşıyorum. Farklı ve değişik konuları içeren sorular alt alta geldiği zaman da ayırmaya çalışıyorum ama tabi bazen gözden kaçanlar olabiliyor. Bu gibi durumlarda uyarılarınızı  beklerim her zaman.

İlginiz için çok teşekkür ederim.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

  | İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.