Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Alerji & Cilt & Saç
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kolunu yara yapıyor
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumkolunu yara yapıyor

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
benay Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 36
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı benay Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: kolunu yara yapıyor
    Gönderim Zamanı: 09 Eyl 2016 Saat 21:19
Hocam, 22aylık kızımın kolunu yazın sinek  ısırmıştı. Kaşıdı baktım yara olacak bende bant yapıştırdım, geçti ancak çocuk oraya taktı. Bantları yolmaya başlayınca penye bezler kesip koluna bağladım. Tam iyileşti bezi çıkarmayı keşfetti. Şimdi şu kağıt gibi flasterlerden sarıyorum koluna çepeçevre, banyo için açtığım anda kolunu yolup atıyor kanıyor kolu o derece yoluyor. O kadar kotu yoluyor ki iyileştirmeyi başaramıyorum artık. Hatta baktım ikinci bir yeri bile yolmuş kaşla göz arasında. Nasıl vazgeçecek , ne yapmalıyım bilemedim. 🙁
Yukarı Dön
benay Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı benay Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Eyl 2016 Saat 21:28
Bu arada bütün yara kabuklarına takık. Benim,eşimin falan bir yerinde kabuk sivilce yada çıkıntılı ben görsün saldırıyor yolmak için :( koluna çok üzülüyorum, yazın başından beri kaçıncı yara yapışı oldu bilmiyorum. :(
Yukarı Dön
benay Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı benay Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Eyl 2016 Saat 22:17
Yazmayı unutmuşum, gece de bantlı çünkü uykusunda da yoluyor. İyileşti diye gece barı bantsız olsun deyip açtım birkaç kez, uykuda bıle kanatana kadar yolduğunu fark ettim. Gece de bandajlıyorum .
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 119596
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Eyl 2016 Saat 07:13
Fenistil jel surun, kasintisini alir, bu sayede kasimaz.
Yukarı Dön
benay Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı benay Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Eyl 2016 Saat 09:20
Şu anda bayağı açık yara gibi. Yara iyileştiğinde mi süreyim?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 119596
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Eyl 2016 Saat 18:40
Yara uzerine, Batticon surun, kuruduktan sonra; Fenistil surun.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 10 Eyl 2016 Saat 18:45
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.