|
Kolajen |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
akasya2213
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı akasya2213
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: KolajenGönderim Zamanı: 01 Oca 2023 Saat 16:31 |
|
Hocam merhabalar
Kolajen ile ilgili eski sorulmuş sorulara verdiğiniz yanıtı okudum bugün. Tansiyon yüksekliği yapabileceginden bahsetmissiniz. Acaba hepsi için aynı yan etki olur mu? Ben yorgun uyanma, eklem ağrıları sebebiyle kolajen takviyesi almaya karar verdim fakat bu uyarınız beni korkuttu gebelik tansiyonu olmuştu hamile iken muhtemelen benim de yüksek tansiyona eğilimim var. Acaba satın almayı düşündüğüm ürünün içerik bilgisini mail adresinize göndersem inceleme imkanınız olur mu? Bu ürün de aynı etkiyi yapar ya da yapmaz demeniz benim icin çok önemli nihai kararımı sizin yorumunuzu sonra veririm. Teşekkür eder saygılar sunarım |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 01 Oca 2023 Saat 19:09 |
|
Sizin sikayetleriniz ile, Kollagen'in hicbir alakasi YOK! Bosuna para telef etmeyin.
Uykunuz stresli gectigi icin olabilir. 5 gun, yatmadan once, 1 tablet Atarax alin, deneyin.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|