|
Kol ve bacaklarda morluklar |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Mstftm ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19 Eki 2019 Konum: Sakarya Durum: Aktif Değil Puanlar: 46 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Eki 2019 Saat 17:22 |
![]() ![]() Iyi Gunler Hocam 5 yasinda kizimin 1 hafta once kolundakinin aynisindan 2 tane bacaginda vardi 1i baldirinda digeri bacaginin arkasinda daha sonra kolundaki cikti 4 gun once dun aksamda dizindekini gordum ve 5 tane daha var bacaginin belirli yerlerinde baldirinda dize yakin bolgelerde daha kucuk ve sekilsiz hep morluklar vardi ama kolundaki boyutunda ve koyu renkte degildi koltukaltinda kabarik kirmizi beneklerde var cok terleyen bir cocuk 2 ay once sirtinda ve karnindada kizariklar vardi doktora gittik alerji olabilir ürtiker dedi fakat ben kan tahlili istedim onun sonucuylada ne t bir sey soylemedi alerji surubu verip gonderdi ilaclari icirmedim emin olamadigim icin simdi koltukaltinda kabarik kizarikliklar yuzunde kabarik olmayan kucuk kirmizi benekler var ve morluklar Hocam endise ediyorum Pazartesiye sira aldim ama sizin fikirleriniz benim icin cok onemli simdiye kadar hangi konuda olursa olsun dogru yolu gostermis oldunuz yanlistan cevirdiniz endise ediyorum Hocam morluklar kotu bir hastaliktan olmasin yine tahlil yaptirmam gerekiyor sanirim onceki tahlil sonucunun ciktisini vermediler olsa yuklerdim ama isterseniz hastaneden isteyebilirim 2 ay gecti ustunden ama Sizce ne yapmam gerek Hocam bilgi verirseniz simdiden tesekkur ederim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118694 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kan hastaligi morluklarindan ziyade; carpmaya bagli "Ekimozlara" benziyor. Takip edin, govde de gorurseniz, bir "Tam Kan Sayimi" yaptirip bana yazin. Bilhassa; uc tekerlekli bisiklete binenlerde veya Mama sandalyesi kullananlarda olur. Allerji ile HIC!! AMA hic alakasi yok... Neresinden uydurdu ise!! Tipik Turk doktoru.. Bunlara gore her dokuntu "allerjidir".. |
|
![]() |
|
Mstftm ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19 Eki 2019 Konum: Sakarya Durum: Aktif Değil Puanlar: 46 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
cok tesekkur ederim Hocam takip edecegim hayirli aksamlar
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|