Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kokusuz Beyaz dil ve grip
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kokusuz Beyaz dil ve grip

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
İlkerdeniz Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 57
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı İlkerdeniz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Kokusuz Beyaz dil ve grip
    Gönderim Zamanı: 6 Saat 18 Dakika önce Saat 16:28
 Kadir hocam merhablar,

4 yaşındaki oğlum 3 gecedir ateş ve öksürük halinde.Grip için söylediğiniz herşeyi yapıyorum ancak yine de dili çok beyaz görününce fotoğrafını sizinle paylaşmak istedim.

Koku yok ancak pembe gelmiyor bana.

Ek bir tedavi uygulamalı mıyız?

https://hizliresim.com/56v4pw1

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119824
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 3 Saat 21 Dakika önce Saat 19:25
EL INSAF!!!! Bu dil "pembe" degil de NE??? 
Fusya desen; degil.
Mor desen; degil! 
Kirmizi desen; degil. 
Ne diyecegiz???
Yukarı Dön
İlkerdeniz Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 57
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı İlkerdeniz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 3 Saat 17 Dakika önce Saat 19:29
Hocam bilemedik..arkadaki beyazlıklar endişe ettirdi..ancak bu fırçanız bile inanın o kadar rahatlattı ki.elim kalbimde sizden haber bekliyordum telefonun ucunda. Test vesaire isterseniz ya da bir ilaç almamız gerekirse geç kaldıysak diye.

O halde aynen devam ediyoruz🙏
Çok teşekkürler
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.