Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Yemek / Mutfak > Yemek / Mutfak > Deniz Ürünleri
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - KOKUSUZ BALIK YAPALIMMI?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuKOKUSUZ BALIK YAPALIMMI?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 234
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ezel Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Bal EGE'nin Annesi Fethiyeli Mod

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 6410
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Eyl 2008 Saat 17:37
arkadaşlar ben bunu denemek istiyorum ama tatlı su balıklarını sevmiyorum tarifte alabalık yazıyor başka balıkla deneyen varmı?
SEVGİNİZ ADALETİNİZE, NEFRETİNİZ SAYGINIZA ENGEL OLMASIN....
Yukarı Dön
zelmore Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 78
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Ara 2009 Saat 15:00
ben hamileyken o kadar cok balik yemistim ki kizim dogdugunda kokladim acaba balik kokuyor mudur diye

baligi cok severim ve haftada en az iki defa piser evimizde... yakinimizda 2 ya da 3 tane semt pazari kuruluyor. mevsiminde oralardan almaya calisiyoruz. yoksa market tabii mecburen... cok fazla havuz baligi almamaya calissak da mecbur kalinca aliyoruz tabii... haftasonu da istavrit yedik cok ozlemisim ve cok tazeydi..

balik eger tazeyse kizartma bile yapsan kokmuyor... ben fırında da cok pisiriyorum... sebzeli falan. bir de tencerede palamut yapiyorum sebzeli.. hatta eklerim bir ara siteye...

balik gibisi var mi ya :) 4 liraya hamsi aldik bir kilo iki kisi tikabasa doyduk :)yapmasi da kolay :)
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 234
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.