Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Yemek / Mutfak > Yemek / Mutfak > Deniz Ürünleri
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - KOKUSUZ BALIK YAPALIMMI?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuKOKUSUZ BALIK YAPALIMMI?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 4>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Konu: KOKUSUZ BALIK YAPALIMMI?
    Gönderim Zamanı: 06 Haz 2008 Saat 23:46

cogu insan baligi sever ama o kokusu yokmu iste size kokusuz pratik bir balik tarifi  öncelikle aldigimiz alabaliklari guzelce yikayalim ve kurutalim 2tane limon sikalim bir tabaga icerise tuz ve 5-6 dis dövdugumuz sarimsagi ekleyelim ve muthis 3lu karisimi baliklarimizin icerisine ve uzerine bolca surelim en son  tabakta kalan sarimsaklari baligin icine koyalim tuz ve unu karistiralim baligimizi guzelce buluyalim ve( teflon tavada) kizdirdigimiz yagin icine birakalim altini orta atese getirip guzelce kizarincaya kadar pisirin afiyet olsun inaninki muthis bir tat yaninda patates salatasiyla superrrr afiyet olsun

Düzenleyen isis674 - 07 Haz 2008 Saat 00:49
Yukarı Dön
HaYaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Gece Bekçisi

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3525
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Haz 2008 Saat 02:19
hamileliğime kadar hiç balık yememiş biri olarak bir balık tarifi okuyorum şuan kendime inanamıyorumLOLLOL
gerçi ben balığın pişmeden önceki kokusundanda acayip tiksiniyorum ama bu tarifi anneciğime ulaştıracağımClown
Yukarı Dön
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Haz 2008 Saat 02:25
Orjinalini yazan: HaYaL HaYaL Yazdı:

hamileliğime kadar hiç balık yememiş biri olarak bir balık tarifi okuyorum şuan kendime inanamıyorumLOLLOL
gerçi ben balığın pişmeden önceki kokusundanda acayip tiksiniyorum ama bu tarifi anneciğime ulaştıracağımClowncanim sen yiyeceksinki oglusunda yesin omega3 vitaminin depolasin ve saglikli olsun cnm benim haftada 3gun balik balik balikkk
Yukarı Dön
HaYaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Gece Bekçisi

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Haz 2008 Saat 02:37
ilk kez hamileyken anneme balık yemem lazım anne bana balık kızart demiştim. annem çok ısrar ederdi bukadar sağlıklı bişey yok yemen lazım diye hep itiraz ederdim,kızardım annemeTongue. hamile olduğumu öğrendikten sonra kendiliğimden isteyince kendi çocuğunu nasıl düşünüyosun bak dedi bana. yıllardır benim çocuğumu düşünmedin ben düşününcede bana kızıyodun anladınmı şimdi dedi. acayip etkilenip üzülmüştümCry anne olunca anlarsın lafının doğruluğu ilk kez ozaman dank etmişti kafamaTongueTongue
Yukarı Dön
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Haz 2008 Saat 02:46
ama nekadar gercek demi birgun annem erenay ben sahilde cay bahcesine gitmistik birden esti annem hirkasini bana verdi usudun diye ben aldim oglum uyyodu ona örttum oysaki erenayin ustunde battaniye vardi annemde bana dediki ben yanarim yavruma yavrumda yanar yavrusunaCryCryCry
Yukarı Dön
HaYaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Gece Bekçisi

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Haz 2008 Saat 02:50
evett yaaa annelerimizi ancak anne olunca anlayabiliyoruz gerçekten. şimdiye kadar annemi üzdüğüm her an için kızıyorum kendimeTongueTongue
Yukarı Dön
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Haz 2008 Saat 02:55

evett yaaa annelerimizi ancak anne olunca anlayabiliyoruz gerçekten. şimdiye kadar annemi üzdüğüm her an için kızıyorum kendimeTongueTongue
aynen cnm ya bu arada heran gidebilirim benim oglan sinyal veriyo acikti herhal acil kapatirsam kusura bakma oldumu cnm
Yukarı Dön
HaYaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Gece Bekçisi

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Haz 2008 Saat 03:00
Orjinalini yazan: isis674 isis674 Yazdı:

aynen cnm ya bu arada heran gidebilirim benim oglan sinyal veriyo acikti herhal acil kapatirsam kusura bakma oldumu cnm

tamam canım benim. benimde gözlerim kapanıyo zaten senden ayrılıp gidemiyom ama. bende çıkıcam sen damadımı ağlatma.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 4>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.