gersun29 Yazdı:
Merhaba ,
belki benim derdim sizlere garip gelebilir bu kıskanma başlığı yazıldığı gibi değil benim kocam dışardan herkes için benim ailemde '' en iyisi'' ''en laiki'' gibiymiş gibi resmen millet den tapılıyor ben bu durumdan bıktım sıkıldım. Yeni ortama taşınalı 10 yıl oluyor ve burada herkes adeta kocama tapıyor komşular , çocuğumun kreşi filan fistan herkes.
Aslında ilk evlendiğimizde bir sorun başlamıştı , benim beyim türkiye den gelme yani bende avrupalıyım avrupalı türk kızı yani. Ablam vardı ilk zamanlar çok güzel de anlaşıyorduk herkesin bildiği kardeş abla gibi biz de bir birimizi sayıyorduk ne zaman ben kocamı almanya ya getirdim ablam burunumuzun dibine kadar birden bire taşındı normalinde anneme ve bizlere sık sık uğramıyan yalnız biz onun yanına giden ablamız ne zaman beyimle içli dışlı olalım sinirden kocasına dalaşıyor sonra da aramıza girmeyi çabalıyordu .. bu neden le doğduğum büyüdüğüm yerden uzaklaştım ve kavuz bitmez gibi burada da aynı şeylerle karşılaşıyorum ben kötü o kıral...
Ben sinir olma aşamam 4 yaşındaki kızımla 100% artıyor her ne kadar ona sevgimi göstersemde devamlı babasını isityor adeta dışarda benim yanımda milletin içinde sürekli '' baba baba'' diye ağlıyor kendimi resmen bu evlilikten sonra boş ve kişiliksiz hisediyorum bana yardımcı olursanız sevinirim...
Saygılarla
|
sen evlenmişsin ama karı-koca olamamışsın,yani sevmiyorsun,sevmeden evlenmişsin,
insan sevdiği kocasıyla ayrı bedende aynı kişi olur,o zamanda ha seni sevmişler ha onu sevmişler sana farketmez,hatta gurur duyman lazım,çok iyi bir kocan varki çevresinde sevilip sayılıyor bu seni mutlu etmeli,kız kardeşine gelince ondan hiç rahatsız olma çünki aaşağı yukarı her kardeş arasında bazen açıktan bazen gizli rekabet vardır,gül geç,kızına gelince bacım sen anne olmayıdamı geç öğreneceksin,h,ç değilse bir bilene sor,kızlar baba erkekler anne der başka da demez :))
takıntı yaparsan hayatın kararır,100 tane koca değiştirsen kurtulamazsın bilesin..takıntı yapmaaa