|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
berlev ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şub 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 153 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Kas 2016 Saat 11:43 |
Değerli Hocam,
12 kg 80 cm ve 14 aylık olan oğlum bugün bir yaş aşısı olan KKK ve Zatürre aşısını oldu. Bir aydır ateşli hastalıklar geçiriyor olduğumuz için erteleyelim demişlerdi. Erteledik bugüne kaldı. Büyük oğlum kreşe gittiği için bu küçük olana sürekli hastalık taşıyor, kendisi de hasta.. bizi de hasta etti maşallah. Sürekli hastayız. Benim sorum; Dün gece ufaklığım ateşliydi ve üç gündür boğulurcasına öksürdüğü yeni bir hastalığa yakalanmıştı. Tıkanır gibi bir kırk dakika kadar öksürüp sonrasında balgamla birlikte istifra ediyor idi.. Ben yine de sağlık ocağına götürdüm en azından nedir öğrenelim diye. Ateşi düşüktü ve öksürüğü önemsemeyelim deyip KKK aşısı ile birlikte Zatürre aşısı yapıldı.. Bir şey de diyemedik, çok geciktik artık çünkü. Su çiçeği bir ay sonraya yani 15. ayın son gününe atıldı. Benim size bu tabloyla ilgili üç sorum olacaktı; 1. Bu tarz bir hastalıkla uğraşırken ve havale geçmişi varken (1 kez ateşli havale) KKK ve Zatürre aşısı tutmamış olabilir mi? Tutmuşsa bir tehlikesi var mıdır? 2. Su çiçeği aşısı 15. ayın son günü olacak.. Sizce geç mi oluyor? 3. KKK yapıldığı için tek doz Kızamık aşısına gerek yok dendi... Sizce doğru mu? Allah razı olsun hocam, Saygılarımla |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118630 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Atesli hastalik esnasinda bile asilar yapilabilir..Tutar!!
2- Ates ve Havalenin, bir zarari yoktur. Hicmi bu konudaki yazi ve makalelerimi okumadiniz?? Sakin Turk doktorlarinin, Felaket tellalligi yazilarina kanmayin. Onlar; atesin menenjit yaptigini zanneden cahillerdir. 3- Su cicegi asisinda; gec kalma diye bir sey yok.. Isterseniz, 10 yasinda bile asi olur.YETER KI; Sucicegi gecirmemis olun.. Muhim olan, Sucicegine yakalanmadan asinin yapilmasidir. 4- O tek doz kizamik asisi ZATEN SACMALIKTI.... 25 SENEDE OGRENEBILDILER!! Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 08 Kas 2016 Saat 19:00 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|