Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Bebek Bakımı
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kızlar yardımmmm
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konukızlar yardımmmm

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 234
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
nurdan Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1760
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Mar 2010 Saat 20:10
geçmiş olsun canım.. ben bepanten kullanıyrm ama merhemini, kremi iyi değil ikisi farklı şeyler
Yukarı Dön
asparagas61 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 32
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Mar 2010 Saat 20:43
mrb.ben size hemetan kremi önerrrim..gerçekten pişiğe en iyyi gelen krem diyebilirim.benim bbeğimede olmuştu prinç unu yedirdiğimde..çok şasırmıştım.siziznde sütten olbilir.ve hametanla geçmişti..bir deneyin inş çabucak geçer..
url=http://www.glitterfy.com/][/url]
Yukarı Dön
meryem Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Ali İlber'in annesi

Puanlar: 3781
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Mar 2010 Saat 21:43
zeynepcim geçmiş olsun...hangi merhemi kullanırsan kullan merhemi sürmeden önce poposunun kupkuru olduğundan emin ol...pişiğin en büyük dostu nemli bırakılan tendir...
Yukarı Dön
NeLLy Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 185
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Mar 2010 Saat 10:45

Pişik pişik pişik... Alıştık zamanla pişik sorunları yaşamaya... Yalnız iki gündür bende süt veriyorum kahvaltısında bu sabah mertito öyle bir doldurmuştuki hem çok cıvık hemde her yeri batırmıştı.. Bez isyan etmiş resmen... SAbah sabah çocuk kendini banyo yaparken buldu:))) Acaba sütten mi gerçekten ya... hem pişik de oldu dün. Bize de en iyi chic..o geliyor. DEsitin diye bir ilaç dediler övdüler de övdüler.. dünyanında parasını verdim trışka çıktıı :) Hiç değiştrimedim bu yüzden kremimi .. kısa zmanda düzeliyor.

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 234
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.