Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
kerem-irem
Katılımcı Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 615
|
Gönderim Zamanı: 12 Mar 2010 Saat 12:22 |
hametan çok iyi gelyor yeni denedim 1 günde geçirdi çok kötü pişik olmuştu kızım deneyin tavsiye ederim.
|
 |
Ziyaretçi
Misafir
|
Gönderim Zamanı: 12 Mar 2010 Saat 12:31 |
Geçmiş olsun paşama
Süt pişik yaparmı bilmiyorum,ama belki ağır geliyodur öyle etki gösteriyodur diyecem ama ondanda emin değilim..
Pişik için önereceğim ilk şey popişini yıka kurula ve havalandır,krem olarakta Chicco bize çok iyi geliyodu..Zuhal pek pişik olmadı olduğu zamanda çabuk atlatıyodu,ben 1 yaşına kadar mümkün olduğunca ılık suyla temizledim ve kuruttum..
|
 |
küçük kanaryam
Elmas Üye
minik mercimeğim yaramaz oğlum :)
Puanlar: 8555
|
Gönderim Zamanı: 12 Mar 2010 Saat 12:31 |
evet hametan ve bepanten
|
Kilometrelerce uzaklıklara gizlenmiş olsada dostluğumuz aynı gökyüzünü paylaştığımız sürece dostuz!
zeynepim ve pınarım iki gerçek dostlarım...
|
 |
münevver
Elmas Üye
forumun tatlı cadısı-iki prensin annesi
Puanlar: 4639
|
Gönderim Zamanı: 12 Mar 2010 Saat 12:40 |
bana cildiyeci pişiğinde bir mantar türü olduğunu söylemişti  trvac...krem yazmıştı ama ben kullanmadım..bizde en iyi çözüm beph.. krem ve Elec.. pomat ı karıştırıp ince bir tabaka halinde totosuna sürüyordum sabaha bişicik kalmıyodu  geçmiş olsun..
|
haya'T' ile haya'L' arasındaki tek fark 'TL' dir...
|
 |
hilal
Kıdemli Moderatör
Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi
Puanlar: 21029
|
Gönderim Zamanı: 12 Mar 2010 Saat 12:41 |
ben dün buraya yazmıştım,şimdi göremiyom mesajımı
|
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
|
 |
SevgiYumaklarım
Elmas Üye
Puanlar: 7647
|
Gönderim Zamanı: 12 Mar 2010 Saat 12:48 |
bende pantenol kullanıyordum kızlarıma...hemen iyileştiriyordu..
|
 |
küçük kanaryam
Elmas Üye
minik mercimeğim yaramaz oğlum :)
Puanlar: 8555
|
Gönderim Zamanı: 12 Mar 2010 Saat 13:08 |
zeynep hepimiz pişiğe öneri sunmuşuz sana sende biliyorsundur zati bunları ama dedim ya sanada süt bence pişik yapmıyordur sindirirken asitleşmeden dolayı idrar ve kaka asidi fazla olmuştur bazı yiyeceklerin yaptığı gibi böyleliklede pişik yapmıştır..
Süt bizimkine hiçbişi yapmıyo yani...
|
Kilometrelerce uzaklıklara gizlenmiş olsada dostluğumuz aynı gökyüzünü paylaştığımız sürece dostuz!
zeynepim ve pınarım iki gerçek dostlarım...
|
 |
Elif Hansa
Elmas Üye
Hansa ve Tevhid'in Annesi
Puanlar: 7665
|
Gönderim Zamanı: 12 Mar 2010 Saat 13:13 |
Zeynepcim sütün pişik yapacağını sanmıyorum ama sulu yaptıkları doğru. Eymen de yemeğe değil süte düşkün o yüzden çok sık süt içiyor ve o yuzden de sulu cıvık yapıyor, o da fazla kalırsa ya da ben farkedene kadar bazen pişik yapıyor. Süt dışında neler yiyor, abur cubur mesela?
Eymen bir ara fıstık çok yediydi dedesi getirmiş, ben engelliyordum o yiyordu. Fıstık yediği zaman olduğu gibi pişik ve kanıyordu. Diğer yediklerine bak. Eymen patates, pirinc, ekmek fazla yediği zaman kabız oluyor, üstüne süt verdim mi yapabiliyor kakasını. Bazen eşim krem kokulu bez aldığı zaman hemen farketmiyorum kaka yaptığını kokusu engelliyor kaka kokusunu, biraz kalırsa pişik yapıyor ama bezden değil, kakasından yani. Sibel de demiş ya sindirme asidinden oluyor, cildi de hassassa... HEr bebeğin cildi hassastır da.
Ve krem için sadece ve sadece "Hamet.n" diyorum başka bir şey demiyorum. Pudra da kullandım ama Hamet.n gibi olmadı.
|
|
 |