Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Ek Gıda & Beslenme & İştah
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kızlar yardıma ihtiyacım var(ek gıda)
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuKızlar yardıma ihtiyacım var(ek gıda)

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
nurten... Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

bilalim + eşim + erenim

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 4509
Mesajın Direkt Linki Konu: Kızlar yardıma ihtiyacım var(ek gıda)
    Gönderim Zamanı: 07 Kas 2008 Saat 15:33
 oğlumu 4.5 aya kadar sadece anne sütü ile besliyodum sütümün azaldığını fark ettiğim için muhallebi yapıp verdim birkaç gecedir dr.kadir bey bana muhallebi için küçük olduğunu süt vermemi söyledi şimdi biberonla süt versem ya memeyi bırakırsa diyorum ne yapmalıyım bir akıl verin birde bazen meyve suyu veriyodum

Düzenleyen ifakat - 10 Oca 2009 Saat 22:32
KOLLARIMDA İKİ MELEK:)
Yukarı Dön
gülce Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1606
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Kas 2008 Saat 15:55
canım memeyi bırakmıyor ki hemen öyleSmileben çalışıyorum ;8de çıkıp 3te geldiğim günler oluyor;gelince yine de emiyor.bence gerektiği zaman verirsen sorun olmaz.biberon da alıyor;beni de emiyor.Embarrassed

Yukarı Dön
emre Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 4077
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Kas 2008 Saat 22:33
bencede nursef oğlunu aç bırakacak değilsin. emmek istediği sürece sen ne yaparsan yap yine emer seni üzülme moralini bozma. Sağlılklı, mutlu günler dilerim 
Yukarı Dön
begumfunda Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 4515
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Kas 2008 Saat 23:01

bende ayni seyi yazicam moralini bozma emzirmeye devam ben 6 aya kadar sadece emzirdim bi dönem sanirim 3aylik falandi doymuyor gibi geldi ama dis patlatti sonra gene ayni sekilde emdi

Yukarı Dön
fatoş Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Puanlar: 16849
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Kas 2008 Saat 23:25
Canım bence de sütün azaldığını düşünerek şartlandırma kendini, bol bol sıvı tüket, artacaktır üzme kendini ya da bu sıralar çok iyi emiyordur, çünkü ilk aylardan daha iyi emdikleri için, süt birikimi olamayabiliyor Smile
Yukarı Dön
Elif Hansa Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Hansa ve Tevhid'in Annesi

Puanlar: 8182
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Kas 2008 Saat 14:12
kendini boyle uzersen sıkıntı yaparsan o zaman sutun gercekten gider. strese ve annenin psikolojisine bagli süt. bunu oglumda cok cok daha iyi anladim. kizimi da neden emziremedigimin, onun da neden kabul etmedigini simdi daha iyi anliyorum...

uzulme canim, sen vermeye devam et. ac kalacak degil. arkadaslarin dedigi gibi bol bol sivi tuket. cayi dogru durust icmeyen ben simdi kupayla iciyorum. sutu hamilelik disinda kolay kolay icmem ama onu da iciyorum arada. dun aksam oyle biacayip yeme istegi geldi ki niye anlamadim. buldugumu yiyorum Big%20smileTongue
buyudukce yeme ihtiyaclari da azaliyor, sadece seni emmiyorsa hem seni emsin hem baska seylerde ver dr ne diyorsa. 

kolay gelsin canim... allah yardim etsin.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.