Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kızlar toplanında akıl verin :)
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konukızlar toplanında akıl verin :)

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
HaYaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Gece Bekçisi

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3414
Mesajın Direkt Linki Konu: kızlar toplanında akıl verin :)
    Gönderim Zamanı: 18 Şub 2011 Saat 00:10
sevgili arkadaşlarım, tecrübeli anneler Smile size bir sorum olacak. biz bezi bırakalı baya oluyor ama tamamen bırakamadık geceleri halaa bağlıyoruz. araştırdığım kadarıyla bez bırakılırken gece gündüz hiç bağlanmaması gerektiğini öğrenmiştim ama malesef uykudan uyandırdığımda tekrar uyuması çok zor olduğu için geceleri bağlamak zorunda kalıyorum. ne yapsamda kendisi geldiğinde uyanıp yapsa sonrada mışıl mışıl uyumaya devam etse???
Yukarı Dön
Gamze Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör
Simge
Dora'nın annesi

Puanlar: 8912
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Şub 2011 Saat 00:14

Dora kendi isteğiyle bıraktı bezi ve ben hiç uyandırmadım oğlumu şimdiye kadar da şükürler olsun birşey yapmadıSmile

<a href="http://evimizelimizde.blogspot.com.tr/">http://evimizelimizde.b
Yukarı Dön
zehra Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

"Zeynep'in Annesi.. Nam-ı Diğer FASULYE"

Puanlar: 9036
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Şub 2011 Saat 00:21
valla yasemincim bende ikisini birden bıraktıran annelerdenim ve hiç zorlanmadım gecede  hiç uyandırmadım  ilk zamanlar bir iki kere kazalarımız oldu  ama oda çok nadir ve ara ara oldu o yüzden ne yapılır böyle bi durumda bilemiyorum . mutlaka seninle aynı durumu yaşayan anneler vardır ..
ama dur bunları yazarken aklıma bişeyler geldi LOLgece bezi  yusuf baran uyduktan sonra bağla uyanmadanda çıkar .. kendini hiç bezli görmesinki güvenmesin beze ..
bez bağladığında ıslakmı oluyo bezi ?belkide bağlamasan ve hiç uyandırmasan kuru kalkabilir denedinmi bunları ?
Sevgilim hapşurunca çok sev dedim.elhamdülillah dedi.yerhamükallah dedim.yehdina ve yehdikum dedi sonra oturup hatim indirdik.nerden nereye:))))))))
Yukarı Dön
HaYaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Gece Bekçisi

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Şub 2011 Saat 00:21
ya ben bikaç defa gündüz uykusunda denedim yaptırıp yatırıyorum gündüzleri çok kısa uyuduğu halde yapıyodu :(
Yukarı Dön
zehra Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

"Zeynep'in Annesi.. Nam-ı Diğer FASULYE"

Puanlar: 9036
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Şub 2011 Saat 00:24
tam olarak kaç yaşında şimdi ..belkide hazır değildir ben zenepe gece gündüz aynı anda bez bağlamayı bıraktım ama 15 gün denemiştim  acaba kurumu kalkıyo diye emin olduktan sonra yapmıştım böyle birşeyi . ne yapılır bilmiyorum mutlaka denyimli anneler vardır bu konuda Smile
Sevgilim hapşurunca çok sev dedim.elhamdülillah dedi.yerhamükallah dedim.yehdina ve yehdikum dedi sonra oturup hatim indirdik.nerden nereye:))))))))
Yukarı Dön
HaYaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Gece Bekçisi

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Şub 2011 Saat 00:27
hiç kuru kalkmıyo zehracım. gün boyu çok sıvı tükkettiği için sanırım baya ıslak hergünSmile
Yukarı Dön
Şehnaz Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 7682
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Şub 2011 Saat 08:33
Ahh ahh bende tam tersi ikisinide bıraktıramadım ve maalesef inatlaştıkdaCry

Ama benim uygulayalamadığım teyzemin torununa uyguladıkları şeyi paylaşayım seninle canım. Doktor kesinlikle gece kaldırmayın demiş. Ve bağlamayın demiş. Akşamdan yatarken "kesinlikle altına yapma kilodunu ıslatmıyacaksın" diye emir cümleleri kullanacakmışsın. Sabah durumuna göre  resim çizdirin demiş.Eğer altını ıslatmışsa güneşsiz resim çizdirin demiş. Eğer altı kuru kalkmışsa Güneş olan bir resim yaptırın demiş.  
Yaşama Sebebim Canım Oğlum Seni Çok Seviyorum
Yukarı Dön
HaYaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Gece Bekçisi

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Şub 2011 Saat 12:24
Şehnaz ablacım teşekkürler fikirlerin için.. yaa benimki yatağında yatsa yatak koruyucu falan koyup bağlamayacağım ama yerde yatıyoya döne döne gitmediği yer kalmıyo halının üstüne yatıyo bazen çıkıp koltuğa yatıyo oyüzden korkuyorum aslında nereye yapacağı belli olmaz diye LOLLOL
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.