kızlar bir akıl verim seramik tencere |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |||
serifegül
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 12 Ara 2007 Konum: yeni evinde Durum: Aktif Değil Puanlar: 818 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı serifegül
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 27 Ağu 2012 Saat 18:47 |
||
merhaba arkadaşlar evdeki teflonlarım deforme olmaya başladı şimdi hepsini seramikle değiştirmeyi düşünüyorum. ama kararsız kaldım. kullanışlı mı? hangi marka? kafam çok karışık cem in defne serisiyle kork... ın seramika serisi arasında kaldım. kullananlar yada bilgisi olanlar beni aydınlatsınlar??
|
|||
Gülsen
Moderatör Yazıldığı gibi okunur:) Kayıt Tarihi: 20 Haz 2009 Konum: giresun Durum: Aktif Değil Puanlar: 13231 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
||
Ben kullanmıyorum ama Zehra sanırım tamamen seramik kullanıyor canım ve bildiğim kadarıyla çok memnun
|
|||
serifegül
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 12 Ara 2007 Konum: yeni evinde Durum: Aktif Değil Puanlar: 818 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı serifegül
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
||
zehraaa aydınlat beniii
|
|||
zehra
Kıdemli Moderatör "Zeynep'in Annesi.. Nam-ı Diğer FASULYE" Kayıt Tarihi: 03 May 2007 Konum: Yaseminin Kalbi Durum: Aktif Değil Puanlar: 10949 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
||
hemen aydınlatıyorum şekerim :))) ben iki senedir seramik kullanıyorum markasını bilmiyorum aslında biliyorumda yabancı bi marka aklımda değil:))) esse den almıştım . bu senede karaca dan hem anneme hem kayınvalideme anneler günü hediyesi aldım .. kayınvalidem süs olarak kullanıyo genelede :)) ama annem çok memnun hatta anneminki benimkinden daha güzell ve kaliteli duruyo gönül rahatlığıyla tavsiye ederim ..
|
|||
Sevgilim hapşurunca çok sev dedim.elhamdülillah dedi.yerhamükallah dedim.yehdina ve yehdikum dedi sonra oturup hatim indirdik.nerden nereye:))))))))
|
|||
zehra
Kıdemli Moderatör "Zeynep'in Annesi.. Nam-ı Diğer FASULYE" Kayıt Tarihi: 03 May 2007 Konum: Yaseminin Kalbi Durum: Aktif Değil Puanlar: 10949 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
||
gülsenin süper modum öpücük muck muck mutfağımdaki tencereme kadar biliyon kızzz hahahahaha |
|||
Sevgilim hapşurunca çok sev dedim.elhamdülillah dedi.yerhamükallah dedim.yehdina ve yehdikum dedi sonra oturup hatim indirdik.nerden nereye:))))))))
|
|||
Gülsen
Moderatör Yazıldığı gibi okunur:) Kayıt Tarihi: 20 Haz 2009 Konum: giresun Durum: Aktif Değil Puanlar: 13231 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
||
Kız ben bunu neden biliyorum biliyor musun ? Kankamın aşkı sen bunu bir yere daha yazmıştın ama işte acemi mod ben o yazını bulamadım
|
|||
yasemin
Kıdemli Moderatör Kayıt Tarihi: 16 Oca 2007 Konum: zehraninvillasi Durum: Aktif Değil Puanlar: 107177 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
||
http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=33076&title=seramik-tencere
ben eksik kalmim yardim daaaaaaaaaaa
Düzenleyen yasemin - 27 Ağu 2012 Saat 21:42 |
|||
|
|||
yasemin
Kıdemli Moderatör Kayıt Tarihi: 16 Oca 2007 Konum: zehraninvillasi Durum: Aktif Değil Puanlar: 107177 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
||
|
|||
|
|||
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|